FILMEZZUNK.HU
Faith Minton

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána! című filmben

27735

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána! című filmben

67 éves a bunyós úrinő, akt Bud Spencer alaposan elfenekelt. 1983-ban Olaszországban mutatták be a “Nyomás utána!” című vígjátékot, ami az ügynökfilmek paródiájaként készült. A filmet E.B. Clucher rendezte, aki többször is együtt dolgozott Bud Spencerrel és Terence Hilllel. Magyarországon először magyar felirattal került a mozikba 1985. november 14-én, majd két szinkronváltozat is készült hozzá, az első 1991-ben, a második pedig 1993 elején jelent meg VHS-en. Az első magyar szinkronban még Szersén Gyula adta Terence Hill hangját, Bud Spencert pedig Vajda László szinkronizálta, a második verzióban viszont már Ujréti László és Bujtor István kölcsönözte a legendás pofonosztók hangjait.

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána című filmben

Ebben a filmben Faith Minton játszotta K1 egyik vezetőjét, aki Dr. Spider barátnője is volt. Minton mindössze 26 éves volt akkoriban, és a Démon nevet kapta a produkcióban. Akik ismerik a filmet, azok tudják, hogy ő egy rendkívül kemény, bunyós női karakter, akinek makacsul kemény fenekére emlékezhetünk. Emlékezhetünk arra a jelenetre a hajón, amikor Faith Minton alaposan elveri Terence Hillt, majd Bud Spencert is móresre tanítaná. Azonban Bud Spencer lazán megfordítja a helyzetet, megpaskolja a hátsóját, majd azt mondja neki: “Milyen jó kemény feneked van.”

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána című filmben - Faith Minton

Az ember nem is gondolná, hogy a színésznő csupán huszonéves volt, mikor a Nyomás utána! forgatása volt. Mintonnak ez volt a 15. produkciója, amiben szerepelt, és bár utána is több filmben és sorozatban láthattuk – például a Knight Riderben, a Star Trek: Új nemzedék-ben, továbbá a Batman és Robin-ban, és a Beépített szépsg 2. részében -, de kétségtelenül a Nyomás utána! a leghíresebb szerepe a mai napig.

Faith Minton

Faith Minton utoljára az Ármány és szenvedély című TV-sorozatban szerepelt, de már több, mint 15 éve nem láthattuk semmiben. A színésznő most 67 éves, de még mindig úgy fest, mint egy úrinő, aki bármikor képes lenne elbánni néhány rendőrrel.

Így lőtt gólt Bud Spencer a magyar vízilabda-válogatottnak (Videó!)

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·