FILMEZZUNK.HU
Sophie Turner bevallotta, hogy sokat szenvedett a Trónok harca forgatása alatt

Sophie Turner sokkoló dolgokat árult el a Trónok harca forgatásáról

5345

Sophie Turner sokkoló dolgokat árult el a Trónok harca forgatásáról

Sophie Turner első és egyben legismertebb filmes szerepe Sansa Stark az HBO Trónok harca című fantasy-sorozatában volt. A szériában nyújtott teljesítménye által világhírnévre tett szert, valamint a kritikusok elismerését is kiérdemelte. 2016-ban szerepelt az X-Men-sorozatok nyolcadik filmjében (X-Menː Apokalipszis), melyben Jean Grey-t játszotta.

15 híres pár, ahol a nő jóval magasabb, de ez egyáltalán nem érdekli őket

Sophie párja a Jonas Brothers szépfiúja, Joe Jonas, aki Hollywood egyik legkedveltebb, de egyben legtitokzatosabb párja is, ugyanis semmit nem osztanak meg magánéletükről. Esküvőjüket Las Vegasban tartották, 2019-ben. 2020. július 22-én megszületett első gyermekük Willa Jonas. A most 25 éves Sophie pedig várandós második gyermekükkel. Bár a színésznő a Trónok harca mind a nyolc évadában alakította Sansa Starkot, nemrég adott interjújában elmondta, hogy bizony a nyolc év nem volt fenékig tejfel.

Turner ugyanis allergiás a lovakra és a sorozatban bizony nem egyszer kellett lóhátra pattannia.  A színésznőt saját elmondása szerint minden alkalommal asztmaroham kínozta, amikor egy hátas közelébe ment, ráadásul puffadással és nehézlégzéssel küzdött olyankor, így a Trónok harca forgatásai során mindig tartott magánál inhalátort.

Szerző: MéziMcFly

Brutálisan kigyúrta magát Liam Hemsworth a Vaják szerepe miatt (Képek!)


Article Tags: · · ·