FILMEZZUNK.HU
Hollywoodi sztárok elárulták, hogy melyik saját filmjüktől sokallnak be maguk is

Hollywoodi sztárok elárulták, hogy melyik saját filmjüktől sokallnak be maguk is

1934

Hollywoodi sztárok elárulták, hogy melyik saját filmjüktől sokallnak be maguk is

Sok film olyan kultikussá nőtte ki mára magát, hogy meg sem fordul a fejünkben, hogy a produkciókban látott sztároknak, maguknak nem tetszett az alkotás. Pedig nem példa nélküli! Még a színészek is kritikus szemmel nézik egy-egy saját alkotásukat.

Harrison Ford a Szárnyas fejvadászról: „Ez a film egyáltalán nem tetszett nekem, se elölről, se hátulról, se velem, se nélkülem. Nagyon nehezen tudok csak vele azonosulni.”

Szárnyas fejvadász (Blade Runner, 1982)

Sylvester Stallone az Állj, vagy lő a mamám!-ról: “Ez a legrosszabb film az egész Naprendszerben, beleértve azokat is, amelyeket földönkívüliek forgattak, és amelyeket még senki sem látott.”

Állj, vagy lő a mamám! (Stop! Or My Mom Will Shoot, 1992)

Brad Pitt Az ördög maga című filmről: „Ez volt a legkatasztrofálisabb filmezés, ha egyáltalán annak lehet nevezni, amit valaha láttam.”

Brad Pitt Az ördög maga

Megan Fox a Transformers filmekről: „Nem vagyok büszke arra, amit megcsináltam..de ha nem vagy egy félnótás filmes veterán, akkor a munka Michael Bay-al nem a színészkedési tapasztalatokra épül.”

15 filmsztár, aki utálta eljátszani a leghíresebb szerepét

George Clooney a Batman és Robinról:A Batman számomra a nagy áttörés volt abban, amit addig csináltam, és nagyban át is formálta a karrieremet, még ha ez a film nagyon gyönge is volt, és az én teljesítményem is.”

Batman és Robin (1997)

Kate Winslet a Titanicról:Minden egyes jelenetnél megkérdezem magamtól, hogy Ez most komoly? Ezt komolyan megcsináltad? Te jó ég, mit műveltél?! Az a borzasztó amerikai dialektusom…, kész katasztrófa.”

Titanic: Jack valójában egy időutazó volt a filmben?

Coming outolt Reese Witherspoon lánya

(Via Skubizo.hu)


Article Tags: · · · · · ·