FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy miért tűnt el már 9 éve Cameron Diaz a reflektorfényből

Kiderült, hogy miért tűnt el már 10 éve Cameron Diaz a reflektorfényből

3670

Kiderült, hogy miért tűnt el már 10 éve Cameron Diaz a reflektorfényből

Cameron Diaz 30 évvel ezelőtt futott be Hollywoodban, amikor teljesen ismeretlen színésznőként megkapta A maszk című vígjáték női főszerepét. Onnantól szárnyalt a karrierje, olyan filmekben szerepelt, mint a Vanília égbolt, az Álljon meg a nászmenet!, a Keresd a nőt! vagy a Charlie angyalai.

2014-ben még három filmben is láthattuk: A csajok bosszúja, a Szexvideó és az Annie mind abban az évben jöttek ki, mindhárom Cameron Diaz főszereplésével. Azóta pedig teljesen eltűnt a reflektorfényből. De mi lehet az oka annak, hogy egy csúcson lévő színésznő önként nyugdíjba vonul mindössze 41 éves korában? Erről ő maga beszélt az InStyle magazinban:

“Fél életemet a nagyközönség előtt éltem le. Úgy érzem, teljesen rendben van, hogy úgy döntöttem, hogy most szánok egy kis időt csak magamra. Majd később eldöntöm, vissza akarok-e térni a reflektorfénybe – ha egyáltalán szeretnék egyszer visszatérni. Őszinte leszek: nem hiányzik a színészkedés. Most jól akarom magam érezni, ennyi az egész. De bármibe is fogok, olyanra vágyom, ami iránt újra tudok lelkesedni.”

– nyilatkozta a lapnak.

Cameron Diaz a házasság legjobb és legrosszabb részét is elárulta

Most a sztár egyik barátnője is nyilatkozott a People magazinnak, és elárulta, hogy Cameron Diaznak valójában soha nem szabadott volna híressé válnia, mert nem neki való ez a világ:

“Annak ellenére, hogy mindig reflektorfényben élt, sosem érezte jól magát benne. Nagyon sok stressz érte, és az évek során teljesen tönkretette őt Hollywood. Jól tette, hogy visszavonult. Most boldogabb, mint valaha, szinte minden időt a férjével, Benji Maddennel tölt. Imádja a házaséletet, és végre nagyon jól érzi magát, megtalálta a helyét.”

– árulta el a magazinban.

Meryl Streep súlyos depresszióban szenvedett, amikor Az ördög Pradát visel című filmet forgatta

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·