FILMEZZUNK.HU
Kizárt, hogy ráismersz! Így nézett ki Bruce Willis az érettségi fotóján

Kizárt, hogy ráismersz! Így nézett ki Bruce Willis az érettségi fotóján

5198

Kizárt, hogy ráismersz! Így nézett ki Bruce Willis az érettségi fotóján

Manapság a legtöbb filmsztár ad a külsejére, mind a filmvásznon, mind a kifutókon kifogástalanul mutatnak. Ám egykoron ők is ugyanolyanok voltak, mint mi, sőt a legtöbben még le is érettségiztek, amikor még nem igazán sejtették, hogy évekkel később ők lesznek minden középpontjában. Ezúttal Bruce Willis korai éveit mutatjuk be.

Rá sem ismersz? Így nézett ki Bruce Willis az érettségi fotóján

Bruce Willis egy németországi amerikai katonai bázison született Idar-Obersteinben, David Willis amerikai katona apától és Marlene Willis banki dolgozó német anyától, a legidősebbként négy gyermek közül (testvérei Florence, David és Robert). Miután 1957-ben elbocsátották a seregből, apja hazament Penns Grove-ba, New Jersey-be családjával együtt, s hegesztőként, illetve gyári munkásként dolgozott. Bruce tizenéves volt, mikor 1972-ben szülei különváltak. Fiatalkorában gyakran eljárt otthonról, de dadogása is elkísérte. A Penns Grove High School diákja volt, lakóhelyén. Kifejezőeszközeként a színpadot találta meg, ahol könnyedén boldogult, levetkőzve dadogását is, s a középiskolában drámaszakkörbe is járt, illetve az iskolai tanács elnöki posztját is betöltötte.

Rá sem ismersz? Így nézett ki Bruce Willis az érettségi fotóján

Itt még annál is fiatalabb volt

A további tanulmányok helyett apja nyomdokaiba lépett, s maga is fizikai dolgozó lett, biztonsági őrként kapott állást, s munkáscsoportokat is szállított a DuPont Chambers Works gyárnál Deepwaterben, New Jerseyben. Miután egy kollégáját megölték munka közben, úgy döntött, kilép, s ezt követően különböző bárok visszatérő vendége lett. Megtanult harmonikázni és csatlakozott a Loose Goose nevezetű R&B bandához. Egy ideig magánnyomozóként tevékenykedett, majd visszatért a színészethez. Beiratkozott a Montclair State University drámaprogramjára, ahol beválasztották a Macska a forró bádogtetőn egyik szerepére, azonban már első évében hátrahagyta az iskolát, s New Yorkba költözött. Innentől pedig már meg sem állt a világhírnévig.

Meryl Streep súlyos depresszióban szenvedett, amikor Az ördög Pradát visel című filmet forgatta


Article Tags: ·