FILMEZZUNK.HU
Anne Hathaway egyszerre 10 férfivel csókolózott, amitől egyenesen undorodott

Anne Hathaway egyszerre 10 férfivel csókolózott, amitől egyenesen undorodott

154

Anne Hathaway egyszerre 10 férfivel csókolózott, amitől egyenesen undorodott

Anne egy nemrég adott interjúban mesélt arról, hogy régen hogyan választották ki a színésznők mellé a tökéletes párt, ami Hathaway-nek maga volt a rémálom. A színésznő szerint a 2000-es években teljesen máshogy mentek a casting-ok, mint napjainkban. Elmesélte, hogy neki is volt személyes rossz tapasztalata, amikor a neki szánt férfiakat egyesével behívták, és mindegyikükkel csókolóznia kellett, hogy a rendező lássa ki az, akivel kölcsönösen megvan a szikra, kihez illik leginkább a színésznő. Anne szerint ez a valaha volt legrosszabb módja annak, hogy ezt megállapítsák.

Anne Hathaway egyszerre 10 férfivel csókolózott, amitől egyenesen undorodott

“Emlékszem, mikor a rendező a következőt mondta: “Te már úgyis benne vagy a filmben, ma jön 10 srác, hogy megtudjuk, ki lesz a párod. Ugye izgatott vagy, hogy mindannyiukkal csókolózhatsz? Engem pedig egyszerűen elfogott az undor. De akkoriban még nagyon fiatal voltam, és nagyon jól tudtam, hogy pillanatok alatt elveszíthetek mindent, amit addig elértem, ha úgy gondolják rólam, hogy kötözködök, így hát csak nagyokat bólogattam, amivel azt sugalltam, hogy alig várom! Akkoriban sajnos ez volt a “normális” válogatási szokás. Mára szerencsére viszont már más a helyzet.”

Ezután Anne kitért a most megjelenő filmjének szereplőválogatására, ugyanis érkezik az év egyik legjobban várt romantikus filmje, ami Robinne Lee 2017-es regényén alapszik a The Idea of You címmel, melyben Anne Hathaway nemcsak a főszereplőt, hanem a producert is alakítja. A történet szerint Solène (Anne Hathaway) a negyvenes éveiben járó egyedülálló dögös anyuka, aki elkíséri tinédzser lányát a Coachella fesztiválra. Solène egy véletlennek köszönhetően találkozik az August Moon frontemberével, Hayes Campbell-lel (Nicholas Galitzine), aki a tinilányok bálványa. Amikor Solène meglátja az énekest, azonnal izzani kezd köztük a levegő, aminek az lett a következménye, hogy Hayes egy nap megkeresi a nőt, és hamarosan egy vad és szenvedélyes viszonyba kezdenek. De a helyzet nem annyira egyszerű, hiszen Hayes szupersztár, ami igencsak megnehezíti kettejük románcát.

Az Oscar-díjas színésznő kitért arra, hogy a The Idea of You esetében hogyan is alakult párjának kiválasztása. Mivel Hathaway a film producere is volt, jócskán volt szava a kiválasztásban:

“Megkértük az összes színészt, akik a meghallgatásra jöttek, hogy válasszanak egy dalt, amiről azt gondolják, hogy a karakterük szeretné, és amit lejátszanának annak érdekében, hogy az én karakteremet táncra csábítsák, aztán pedig improvizáltunk. Ott ültem egy székben, mintha épp egy vacsorára jöttünk volna, vagy sétálni akarnánk, majd elindítottuk a számot, és elkezdtünk táncolni. Így nyert végül Nicholas Galitzine, aki az Alabama Shakes nevű együttestől választott egy számot. Amikor megcsendült Brittany Howard hangja, elmosolyodtam, és tudtam, hogy Nicholas tökéletes lesz a szerepre, így egyértelműen rá esett a választás. A rendező pedig csak úgy sugárzott a boldogságtól teljes egyetértéssel velem.”

És még csókolózni sem kellett hozzá. A film május 2-án érkezik a Prime Video kínálatába. Cornelius

Anne Hathaway őszintén beismerte, hogy súlyos alkoholfüggősében szenvedett

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·