FILMEZZUNK.HU
Emily Blunt és John Krasinski a való életben már házasok voltak, amikor a Hang nélkül a mozikba került

A film rendezője, John Krasinski meglepő személyes titkot árult el a Hang nélkülről

300

A film rendezője, John Krasinski meglepő személyes titkot árult el a Hang nélkülről

A színészek előtt egy világ tárul ki, amikor párválasztásra adják a fejüket. Ismerkedhetnek hétköznapi emberekkel, viszont szakmájuknak köszönhetően egyáltalán nem ritka, hogy a köreikben találnak rá az igazira, például egy forgatás alatt. Ám akadnak olyan esetek is, amikor még azelőtt találkoznak és jönnek össze a filmcsillagok, hogy egy filmben szerepeltek volna. A rendezők pedig egyenesen odáig vannak az ilyen pároktól, mivel ezekben a helyzetekben borítékolható a film sikere a tökéletes szerelmi jelenettel, ugyanis ilyenkor nagyon jó lehetőség nyílik arra, hogy a szerepet valódi érzelmek irányítják. Ez történt Emily Blunt-tal és John Krasinski-val is, akiket legtöbben a Hang nélkül című filmekből ismerhetünk.

Emily Blunt és John Krasinski a való életben már házasok voltak, amikor a Hang nélkül a mozikba került

Emily Blunt és John Krasinski

Mindketten elismert színészek, és számos filmben szerepeltek már külön-külön az évek során. Emily-t egyik barátja mutatta be John-nak, akivel véletlenül futottak össze egy étteremben.

“Nem kerestem akkoriban kapcsolatot, de aztán találkoztam Emilyvel. Emlékszem, hogy nagyon ideges voltam, azt éreztem, hogy bele fogok szeretni ebbe a lányba.”

-emlékezett vissza Krasinski. A sztárpár azonnal ráhangolódott egymásra, és bemutatásuk után egy évvel el is jegyezték egymást. 2010-ben Olaszországban, George Clooney birtokán mondták ki a boldogító igent.

“A Johnnal való találkozás valóban megváltoztatta az életemet. Amikor érzem a támogatást, legyőzhetetlennek érzem magam. Tudom, hogy ott van mögöttem valaki, aki számára akkor is fontos vagyok, ha rosszabb napjaim vannak.”

– mesélte Emily. 2018-ban John Krasinski rendezésében készült el a Hang nélkül című film, melynek ő és akkor már felesége, Emily játszották a főszerepet. A film pedig hatalmas sikert aratott.

 

A párnak két gyermeke van, Hazel és Violet. Emily és John a mai napig tisztelik és imádják egymást:

“Minden nap olyan vicces és olykor vad, mint az első együtt töltött napunkon. De persze sok dologban változott az életünk, miután az első lányunk világra jött. Minden közhely a felelősségről, a szeretetről az érzelmekről, amelyeket mondani szoktak a szülővé válás kapcsán, az igaz.” – mondta John.

//Cornelius//

Akkor és most: Így néznek ki ma a Vészhelyzet sztárjai

(Via Instyle.hu)


Article Tags: · · ·