FILMEZZUNK.HU
Vin Diesel főszereplésével jöhet Az utolsó boszorkányvadász 2!

Vin Diesel főszereplésével jöhet Az utolsó boszorkányvadász 2!

7794

Vin Diesel főszereplésével jöhet Az utolsó boszorkányvadász 2!

Vin Diesel igazán mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. A közelmúltban mutatták be a Bloodshotot, aminek már be is rendelték a folytatását, tavaly pedig a Halálos iramban 10 is a mozikba került, de már a 11. résznek is kitűzték a premierdátumát, ráadásul a Riddick 4 forgatókönyve is már elkészült. Szóval a fáradhatatlan Vin nem lassít, sőt!

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Bár a 2015-ben mozikba került Az utolsó boszorkányvadász igencsak felemás rajongói és kritikusi fogadtatásban részesült, ráadásul a bevételi számok sem igazán hozták azt, amit a készítők elvártak volna, ennek ellenére a Lionsgate-nél mindig is tervben volt egy esetleges folytatás legyártása, még ha a projektet egy időre jegelni is kellett. Diesel a Collider magazinnak adott interjúban azonban elárulta, hogy a stúdiónál nagyon is tervben vannak a folytatás előkészületei.

“A Lionsgate-nél előálltak azzal, hogy már keresik a folytatás íróját. Szóval, nagyon úgy tűnik, hogy összeállnak a dolgok Az utolsó boszorkányvadász 2-höz”

– jegyezte meg a színész, majd hozzátette, mennyire lenyűgözi időnként, ha egy kevésbé sikeres filmje kapcsán a rajongók mégis érdeklődnek egy folytatás iránt. Bár egyelőre nem ismert Az utolsó boszorkányvadász 2 szinopszisa, sem pedig a hivatalos premierdátuma, az előkészületek javában zajlanak már, így várhatóan a közeljövőben egyre gyakrabban hallhatunk majd a film munkálatairól.

NATALIE PORTMAN: “Szextárgy voltam gyerekként”

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·