FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis felesége mentális problémákkal küzd férje diagnózisa óta

Bruce Willis felesége mentális problémákkal küzd férje diagnózisa óta

4250

Bruce Willis felesége mentális problémákkal küzd férje diagnózisa óta

Nem volt könnyű az elmúlt időszak Bruce Willis és Emma Heming Willis számára, hiszen a színész afázia-diagnózisa óta a feje tetejére állt az életük.

Bruce Willis 20 évig dadogással küzdött, majd felért a csúcsra, most pedig végleg visszavonul a filmek világából

Jelenleg is elsősorban a színész állapotának javítására és családjuk nyugalmára összpontosítanak, de még így is nagyon kihatott Emma Willis lelkiállapotára ez a közel két év. A 45 éves modell egy nemrég készült interjúban vallotta be, hogy férje betegségének diagnosztizálását követően ő is küzdött mentális problémákkal.

“A családom szükségleteit a sajátjaim fölé helyezem, amiben semmi hősiességet nem láttam. […] Az a sok gondoskodás, amit mindenki más iránt tanúsítottam a családomban, nyomot hagyott a mentális és általános egészségemen, és ez senkinek sem volt előnyös a családomban.”

– nyilatkozta a The Bumpnak. Emma Heming Willis szerint az, hogy teljesen háttérbe szorította magát végül a lelki- és mentális egészségére is kihatott.

“Valaki azt mondta nekem nem sokkal ezelőtt, hogy ha túl sokat törődsz valakivel, akkor a végén nem törődsz magaddal. Nem törődöm magammal hibátlanul, de tudom, hogy vannak alapvető szükségleteim, amelyek elengedhetetlenek, például a testmozgás. Szerintem fontos megtalálni azt az egy dolgot, amitől jól érzi magát az ember.”

Felesége friss fotót posztolt a súlyos beteg Bruce Willisről

Emma szerint a mentális egészsége romlásának jelei körülbelül 6 héttel azután jelentkeztek, hogy bejelentették Bruce Willis visszavonulását annak Demi Moore-tól született három lányával. Az afázia a kognitív képességekre van hatással, így a beszéd és minden kommunikációval kapcsolatos tevékenyég egyre nehezebben megy annak, aki ebben szenved. A színész családja nem közölte, hogy mi okozta az afázia kialakulását, amely többnyire fejsérülés, szélütés vagy agydaganatot követően fordulhat el. Emma azonban igyekszik megtartani az egyensúlyt férje ápolása és a boldog családi légkör között. És bármennyire is nehéz most, elmondta, hogy mindennél hálásabb a Bruce-nak, hogy vele van és megajándékozta két lányukkal.

Megható videó! A súlyos betegséggel küzdő Bruce Willis a garázsában tanítja korcsolyázni lányát

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · · ·