FILMEZZUNK.HU
Nagyfiúk 3: Jöhet a folytatás?

Nagyfiúk 3: Jöhet a folytatás?

52548

Nagyfiúk 3: Jöhet a folytatás?

Az első Nagyfiúk részből ismert gyerekkori jó barátok a második részben is találkoztak, ami szintén nagy kasszasikernek bizonyult. Kevin James, Chris Rock és David Spade természetesen másodszor is vállalta a főszerepet, és jött velük Sandler állandó tettestársa Steve Buscemi valamint Salma Hayek is, de Sandlernek mindez kevés volt. Csatasorba állította Taylor Swift két exét is: Taylor Lautner és Patrick Schwarzenegger is beszállt a közös bolondozásba, sőt, Shaquille O’Neal és Andy Samberg is csatlakozott a csapathoz. Nem olyan régen pedig a film két sztárja is belebegtette egy lehetséges harmadik rész elkészülését.

Az eredeti szereplőgárdával jöhet a Nagyfiúk 3!

Maria Bello

A csodaszép Maria Bello neve sokak számára lehet ismerős. Főleg sorozatokban mutatta meg színészi tehetségét, de néhány olyan filmben is játszott már, mint a 2000-es Sakáltanya, a 2004-es A titkos ablak, vagy a 2013-as Fogságban. A legtöbben azonban valószínűleg a Nagyfiúk első és második része dögös feleségeként emlékeznek rá. Amikor egyik filmjének sajtókörútján faggatták az újságírók a Nagyfiúk 3-ról, a színésznő azt mondta, hogy bár az elmúlt időszakban több műfajban is próbálkozott és élvezte is a forgatását, nagyon várja már, hogy Adam Sandler végre nekilásson a Nagyfiúk 3.-nak.

“Úgy tudom, tervezik a harmadik részt, de nem ismerem a részleteket. Én szívesen dolgoznék megint Sandlerrel meg Kevin James-szel, mert nagyon vicces volt velük filmezni.”

– nyilatkozta Bello. Reméljük, hogy Bello részéről nem csak üres szavak voltak ezek, hanem titokban tényleg elkezdték készíteni a terepet a Nagyfiúk 3. részének. Mindezek mellett a film legnagyobb sztárja, Adam Sandler is nemrégiben félig tréfásan azt nyilatkozta, a harmadik részre is készen áll. Az biztos, ha a Netflix-szel sikerülne egyességre jutni valamilyen formában, az óriási csúcsokat hozna a streamingszolgáltatónak. Ha a jövőben bármi fejlemény lenne a filmmel kapcsolatban, azonnal jelentkezni fogunk.

Elképesztő, mennyire hasonlít Leonardo DiCaprio-ra ez az orosz rendőr!


Article Tags: · · · ·