FILMEZZUNK.HU

Ki nem találnád, hogy mit dolgozott Jeremy Renner, mielőtt színészként befutott

1000

Ki nem találnád, hogy mit dolgozott Jeremy Renner, mielőtt színészként befutott

A kétszeres Oscar-jelölt színész kilátásai korántsem voltak fényesek fiatal korában. Szülei még tini korukban keltek egymásba, de különváltak, amikor Jeremy mindössze 10 éves volt. Rajta kívül még 6 testvére van, és ő a legidősebb. Érettségi után főiskolára ment, ahol kriminológiát, pszichológiát, és informatikát tanult. Fiatal éveiben a helyi rendőrakadémián vett különórákat, majd azt ott hagyva a színészet iránt kezdett el érdeklődni, így San Franciscoba költözött, és az Amerikai Színház Konzervatóriumban folytatta tovább tanulmányait.

Ki nem találnád, hogy mit dolgozott Jeremy Renner, mielőtt színészként befutott

Akkoriban anyagilag nagyon rosszul állt, így karrierje előtt építőipari munkákat vállalt, hogy fent tudja tartani magát, és hogy fizetni tudja a számláit. Ebben a szakmában elég sokáig volt, ugyanis addig dolgozott kemény fizikai munkát, míg Hollywood befutott színésze nem lett.

Pályafutását 1995-ben kezdte a Töketlenek című vígjátékban, ami bár nem hozott nagy sikert, ennek ellenére sikerült további szerepeket kapnia. Szerepet kapott többek között a Kőkemény Minnesota, 28 héttel később, Doktor House, Mission: Impossible – Fantom protokoll című filmekben, majd jött a nagy áttörés, amikor felkérték őt Clint Barton, azaz Sólyomszem karakterének, ezzel beszippantva őt a Marvel világába. Ám a színész annyira beleszeretett a lakásfelújításba, hogy színészi pályája alatt ingatlanos céget alapított, és a mai napig foglalkozik házak felújításával, és adásvételével.

//Cornelius//

Ti észrevettétek? Már a Vasember 2-ben kiszúrhattunk egy utalást a Marvel Kapitányra


Article Tags: · ·