FILMEZZUNK.HU
Zombifilm is lehetett volna az Amerika kapitány: Polgárháború

Zombifilm is lehetett volna az Amerika kapitány: Polgárháború

1101

Zombifilm is lehetett volna az Amerika kapitány: Polgárháború

Ha Robert Downey Jr. nem vállalja a szereplést, egészen már irányt vett volna a Polgárháború története. Mivel a három szólófilm és a Bosszúállók után lejárt Robert Downey Jr. első szerződése, a rendezőpárosnak (Anthony Russo, Joe Russo) komolyan el kellett gondolkodnia azon, hogy milyen irányba vigyék el a Polgárháború történetét, ha nem zárulnak sikerrel a tárgyalások a Vasembert alakító sztár és és a Marvel között.

Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War, 2016) - Kritika

Anthony Russo az EW-nek adott interjújában elmondta, hogy amennyiben Downey nem vállalta volna el a szereplést, az 1976-os Madbomb című képregényt dolgozták volna fel, melyben a címben szereplő szonikus eszköz hatására az emberek megzavarodnak, egymásnak esnek, és kvázi zombihordaként vezetik pusztulásba a világot. Ennek próbálta volna meg elejét venni Amerika kapitány, és innen eredt volna a belső morális konfliktusa is: hogyan vethet véget a pusztításnak anélkül, hogy civileket kelljen ölnie?

Bár az Amerika kapitány: Polgárháború a Marvel egyik legizgalmasabb produkciója, azért ezt a történetet is megnéztük volna.

Tom Hardy felesége igazi bombázó – Már 14 éve bolondul gyönyörű feleségéért

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·