FILMEZZUNK.HU
8 eset, amikor a hírességek kínos helyzetbe hozták magukat egy film- vagy sorozatforgatáson

8 eset, amikor a hírességek kínos helyzetbe hozták magukat egy film- vagy sorozatforgatáson

179

8 eset, amikor a hírességek kínos helyzetbe hozták magukat egy film- vagy sorozatforgatáson

A sztárság csillogó fénye alatt a hírességek sem immunisak azokra a furcsaságokra és bolondságokra, amelyek mindannyiunkat tagadhatatlanul emberivé tesznek. Az énekesek, influenszerek és persze a színészek is megoszthatják velünk azt a sebezhetőséget, amely arra emlékeztet minket, hogy elbűvölő személyiségük ellenére ők is ki vannak téve a mindennapi kínos szeszélyeknek. Néhány híresség különösen a munka közbeni legkínosabb élményeivel állt elő.

1) Anne Hathaway „Szerelem és más drogok”

Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs, 2010)

Anne Hathaway “feleslegesen” meztelenkedett új filmje, a Szerelem és más drogok kedvéért. A színésznő számos intim jelenetben szerepelt a filmben sztárja, Jake Gyllenhaal oldalán, jelentős mennyiségű bőrt mutatva. Egy nap azonban a forgatáson váratlanul, minden látható ok nélkül vetkőzött le a stáb előtt. Ezt mondta:

“Azon a napon, amikor azt a jelenetet forgattam, ahol le kell vennem a kabátomat, és meztelenül kell alatta lennem. Azt hittem, hogy forgatunk, de kiderült, hogy csak próbáltunk, és feleslegesen vetkőztem le egy csomó ember előtt. De én csak a munkámat végeztem.”

2) Hugh Jackman „Szépség és a szörnyeteg”

Hugh Jackman elárulta, hogy miért utasította vissza James Bond szerepét

Hugh Jackman egy interjúban bevallotta, hogy a közönség előtt vizelt – csakhogy a színpadon játszotta Gastont a Szépség és a szörnyeteg 1996-os ausztrál produkciójában. A színész elárulta, hogy miután két hónapig tartó fejfájástól szenvedett, így növelte a  vízfogyasztását. Az előadás napján olyan bőséges mennyiségű vizet fogyasztott, hogy mire az első számot előadta volna, már sürgető szükségét érezte a mosdó használatának. Elmagyarázta:

“Szó szerint felkaptam Belle-t, és ahogy felkaptam, abbahagytam az éneklést, és abban a pillanatban rájöttem, hogy azok az izmok, amelyeket az énekléshez el kell engedned, azok az izmok, amelyeket nem akarsz elengedni, ha menned kell”.

3) Robert Pattinson, Térkép a csillagokhoz

A részeg Robert Pattinson egyik híres filmje forgatásán összehányta magát

A Térkép a csillagokhoz című filmben Robert Pattinson intim jelenetet játszott Julianne Moore-ral egy autóban, és “csodálatos élményként” jellemezte az explicit pillanat forgatását. Ez arra késztette, hogy egy pillanatra elpiruljon és kuncogjon, mielőtt visszanyerte volna nyugalmát, hogy válaszoljon. Visszaemlékezett:

” Csodálatos élmény volt, csak rendkívül izzasztó. Szó szerint próbáltam elkapni az izzadságcseppeket, hogy ne csapódjanak a hátára. Utána azt kérdezte: ‘Pánikrohamod van? Annyira kínos volt.”

4) Matthew McConaughey „Skorpió forrás”

Matthew McConaughey elképzelhetetlen összegű pénzért sem vállalt újra romantikus szerepet

Matthew McConaughey úgy érkezett az 1995-ös Skorpió forrása című film forgatására, hogy nem olvasta a forgatókönyvet, és később rájött, hogy egy négyoldalas monológot kell spanyolul előadnia. A Variety Actors on Actors című műsorában Matthew felidézte:

“Az volt az ötletem, hogy vissza kell térnem ahhoz, amit az első filmemben (Tökéletlen időkben) tettem, ahol csak ismertem az emberemet, és megjelentem, és csak játszottam a körülményeket – improvizáltam. Szóval azt mondtam: ‘Nem fogom elolvasni a forgatókönyvet. Csak mondd el nekem a karaktert, mondd el a helyzetet, én pedig megjelenek, és csak reagálok, és azt teszem, amit én tennék. Szóval megjelentem a forgatáson, épp a jelenetet akartuk eljátszani, és azt mondtam: ‘Tudod mit? Mivel ismerem az emberemet, hadd nézzem meg gyorsan ezeket az oldalakat. Felveszem: négyoldalas monológ… spanyolul.”

A színész megemlítette, hogy a forgatás megkezdése előtt rövid, 12 perces haladékot kért a produkciótól. Azt mondta:

“Valamilyen oknál fogva úgy gondoltam, hogy ez elég idő ahhoz, hogy megtanuljak négy oldalnyi párbeszédet spanyolul, és ne húzzam fel a stábot.”

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·