FILMEZZUNK.HU
Hogy micsoda? Egy Halálos iramban-Jurassic Park crossover került fel a filmes térképre

Megvalósulhat sokak álma: egy Halálos iramban-Jurassic Park crossover került fel a filmes térképre

3524

Megvalósulhat sokak álma: egy Halálos iramban-Jurassic Park crossover került fel a filmes térképre

Még a végén tényleg megvalósul ez az őrült ötlet. A Jurassic World franchise legutoljára a Világuralommal jött, majd egy időre lepihen, és egy-két éven belül a Universal egy másik aranytojást tojó projektje, a Halálos iramban is befejeződik teljesen. Adja magát a kérdés, hogy hogyan tovább a stúdiónál. A két franchise színészei már egy ideje viccelődnek azon, hogy egyszerűen össze kéne ereszteni a két világot: tavaly Jordana Brewster vetette fel az ötletet, majd nemrégiben Chris Pratt nyilatkozott úgy, hogy amennyiben a rajongók tényleg ezt szeretnék, akkor rajta nem fog múlni.

Hogy micsoda? Egy Halálos iramban-Jurassic Park crossover került fel a filmes térképre

A színészek és színésznők sorát most a Világuralom újonca, DeWanda Wise folytatta, aki a ComicBooknak adott interjújában piszkálta meg újfent a pislákoló parazsat. Kiemelte, hogy mindkét franchise a Universal égisze alatt jelent meg, és mivel Vin Dieselék a kilencedik film során már az űrbe is kijutottak, már tényleg csak dinókkal lehetne emelni a tétet a jövőben.

A Jurassic Park, illetve a Jurassic World idáig a komolyabb hangvételéről volt híres, ám a Világuralommal sok visszajelzés szerint egy Halálos iramban szintre süllyedt le a történet és a cselekményvezetés. Ha ezzel meg akartak ágyazni a készítők egy potenciális crossovernek, akkor az jól sikerült, hiszen ezután már nem lesz annyira bántó a szemnek, ha Dieselék éppenséggel T-Rexeket gyorsulnák le 10 méteren.

Keanu Reeves ismét olyan dolgot tett, amivel bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

(Via Puliwood)


Article Tags: · · ·