FILMEZZUNK.HU
Így néz ki most Robin Williams lánya, a 34 éves Zelda

Így néz ki most Robin Williams lánya, a 34 éves Zelda

18308

Így néz ki most Robin Williams lánya, a 34 éves Zelda

Az egykori színészlegenda, Robin Williams az idén ünnepelné 73. születésnapját. Egyszem lánya, Zelda Williams 25 esztendős volt, amikor ismert édesapja, a méltán népszerű Robin Williams örökre lehunyta szemeit. 2014-ben az egész világot megrázta a legendás színész halála, három gyermeke, a 40 éves Zachary, a 31 éves Cody és egy szem lánya, a 34 éves Zelda a mai napig gyászolja őt. Mindkét fiú kipróbálta magát a kamerák előtt, a három gyermek közül azonban Zelda az, akit mindig is igazán vonzott a reflektorfény: eleinte színészként dolgozott, most pedig már a kamerák mögött bizonyít.

Most lenne 70 éves Robin Williams – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas színész egy szem lánya már gyerekként feltűnt édesapja oldalán több filmben, például az In Search of Dr. Seuss vagy az Így nőttem fel című filmekben. Az 1995-ös Áldatlan állapot című moziban két világsztár, Hugh Granttel és Julianne Moore-ral játszott együtt.

Most lenne 71 éves Robin Williams – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

Felnőttként a Teen Wolf – Farkasbőrben, a Dead of Summer és a Gyilkos elmék sorozatokban játszott egy-egy epizódszerep erejéig. A szinkronizálás sem áll távol tőle, a Tini nindzsa teknőcök és a Korra legendája című rajzfilmekben is kölcsönözte a hangját egy-egy szereplőnek. Zelda Williams a rendezéssel és a forgatókönyvírással is próbálkozott, első egész estés filmje 2018 szeptemberében jelent meg Shrimp címmel.

Most lenne 71 éves Robin Williams – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

A 34 éves leányzó nagyon csinos nő lett, egy-egy vörös szőnyeges eseményen mindig tökéletes outfitben jelenik meg, természetes szépségével pedig mindenkit elbűvöl. Míg testvérei nagyon hasonlítanak híres édesapjukra, addig Zelda inkább az anyja, Marsha Garces Williams vonásait örökölte. Robin Williams, ha élne, bizonyára büszke lenne gyönyörű és tehetséges lányára.

Ő Ashton Kutcher ritkán látott ikertestvére – Michaelnek súlyos betegséggel kell együtt élnie

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·