FILMEZZUNK.HU
Daniel Craig nagyon feszült volt James Bondként a Spectre forgatása során - Az oka is kiderült!

Daniel Craig nagyon feszült volt James Bondként a Spectre forgatása során – Az oka is kiderült!

602

Daniel Craig nagyon feszült volt James Bondként a Spectre forgatása során – Az oka is kiderült!

Dave Bautista szerint óriási változáson ment keresztül Daniel Craig azóta, hogy leforgatták a 2015-ös James Bond-filmet, a Spectre-t.

Dave Bautista és Daniel Craig a Spectre forgatásán

Bautista, aki a Spectre-ben egy bérgyilkost alakított, azóta újabb filmben szerepelt együtt Craiggel, és elmondása szerint a színész érezhetően sokkal lazább és kedvesebb volt a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma forgatásán.

“A Bond-filmnél nagyon feszült volt. Érezni lehetett, hogy nagy nyomás alatt van, nem úgy tűnt, mint aki nagyon boldog. De Az üveghagyma forgatásán a tökéletes ellentéte volt. Annyira vicces volt, mindig mosolygott, lelkes volt és sokkal többet kommunikált. A Spectre gyártásakor nem nagyon volt interakció a stábtagok között, de Az üveghagyma teljesen az ellenkezője volt, mindig együtt voltunk. Így aztán jobban megismerhettem őt mint embert.”

– mesélte Bautista. A színész azt is elmesélte, hogy a Spectre forgatása során mindketten kárt tettek egymásban: Craig az ő orrát törte el, ő pedig egy egy jelenet során felemelte és falhoz vágta, amelynek következtében Danielnek súlyos térdsérülése lett.

Dwayne Johnson ritkán látott lánya felnőtt és csodálatosan néz ki

(Via Starity.hu)


Article Tags: · ·