FILMEZZUNK.HU
Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

328

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Megdöbbentő, hogy milyen gyorsan szalad az idő. Visszatekintve nehéz elhinni, hogy 2011 óta már 13 év telt el, amikor megjelent a Teen Wolf – Farkasbőrben széria első epizódja. Míg szeretett szereplőink ugyanúgy néznek ki emlékeinkben, mint a sorozatban, az idő vasfoga sajnos rajtuk is nyomot hagyott. Nézzük meg, hogy néznek ki főhőseink, és mit csinálnak azóta.

1. Scott McCall

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Scott McCall története azzal kezdődik, hogy egy átlagos középiskolás diák volt, népszerűtlen a többi diák között, és nagyon rosszul teljesített a lacrosse-ban. Miután megharapta Alpha Peter Hale, Scott emberfeletti képességekre tett szert, és vérfarkassá változott. Ennek ellenére mindig emberséges tudott maradni. Olyan barátok támogatásával, mint Stiles Stilinski és barátnője, Allison Argent, hatalmas csapatot épített fel, és számos ellenféllel szállt szembe, köztük Vadászokkal, Darachokkal, és Kimérákkal.

Tyler Garcia-Posey, aki Scottot alakította, annak ellenére, hogy színész, a zene világában is otthon érzi magát. Korábban elismerést kapott olyan televíziós filmekben nyújtott szerepeiért, mint Az igazság nevében, és az Álmomban már láttalak. Posey 2011 és 2017 között szerepelt Scott McCall szerepében az MTV Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatában. Azóta szerepet kapott a Felelsz vagy mersz, és a Sikolyban. 2023-ban pedig ismét Scott McCallt alakította a Teen Wolf: A film-ben, ami alapvetően új befejezést adott a sorozatnak. Magánéletében Posey két eljegyzésen is túl van. Először 2013-ban jegyezte el Seana Gorlickot, de az eljegyzést még abban az évben felmondták. 2022-ben pedig Phem énekesnőt jegyezte el, akivel 2023 októberében összeházasodtak.

2. Stiles Stilinski

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Stiles Stilinski, Noah Stilinski rendőr fia, Scott McCall legközelebbi barátja. Nyomozói tehetségét kihasználva Stiles segít Scottnak eligazodni a természetfeletti világban, és figyelmezteti a veszélyekre. A 3. évadban egy rosszindulatú szellem megszállt áldozatává válik, ami végül bűncselekményekhez vezet. Ennek ellenére Stiles jelentősen hozzájárul az olyan ellenfelek leküzdéséhez, mint Theo Raeken, és a Sivatagi Farkas, végül pedig kibékül Scott-tal.

Stiles Stilinskinek nem kellett volna kimaradnia a Teen Wolf 6. évadából. De a Stiles-t alakító Dylan O’Brien már nem tudott részt venni a szériában, mivel Az útvesztő: Halálkúra filmben kapott szereplése közben megsérült forgatás közben egy mutatvány során. Így Stiles a Teen Wolf: A film-en sem tudott részt venni, nem pedig azért, mert a forgatókönyvben nem szerepelt. Ha Dylan nem szenvedett volna balesetet, Stiles karaktere szerepelhetett volna a filmben.

Dylan O’Brien Az útvesztő trilógiában szerepelt olyan filmek mellett, mint a Mélytengeri pokol, vagy az Amerikai bérgyilkos. O’Brien a középiskola után kezdett színészkedni, kezdetben sportközvetítő akart lenni. A YouTube-videók révén szerzett hírnevet, mielőtt tévés és filmes szerepeket kapott. 2016-ban súlyos sérüléseket szenvedett Az útvesztő: Halálkúra forgatásán, de felépült, és folytatta pályafutását. O’Brien azóta különböző projektekben szerepelt, köztük a Szerelem és szörnyek, a Flashback, vagy a Félig üres című sorozatban.

3. Derek Hale

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Derek Hale karaktere elvesztette családját az otthonában kitört tűz során, amiért Argenték voltak a felelősek, különösen Kate Argent. Derek mindig védte Scottot, és az volt a küldetése, hogy megtalálja, és megállítsa a Scott megharapásáért felelős alfa vérfarkast. Később a sorozatban, miután Alpha lett, Derek megalakította saját falkáját, köztük Jackson Whittemore-t, Isaac Laheyt, Erica Reyest, és Vernon Boyd III-at. A falka azonban kihívásokkal néz szembe, miután tagjai meghaltak, vagy továbbálltak. Derek végül elvesztette Alfa státuszát, hogy meggyógyítsa Corát, és visszatért a Béta státuszba. Elhagyta a várost, de visszatért, hogy segítsen Scott McCallnak és a falkának a 6. évadban.

Tyler Hoechlin legnépszerűbb szerepe Derek Hale volt a Teen Wolf – Farkasbőrben, a Supergirl, a Superman és Lois című sorozatban. Színészi pályafutását gyerekkorában kezdte, és A kárhozat útja című film után vált híressé. Később láthattuk őt a Tudsz titkot tartani?-ban. Hoechlin igen sokrétű, szerepet kapott a nagysikerű A szabadság ötven árnyalatában, 2023-ban pedig visszatért Derek Hale szerepébe a Teen Wolf: A film-ben.

4. Allison Argent

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Scott és Allison az első epizódban találkozott a középiskolában. Scott távolról, új képességének segítségével kihallgatta, amint Allison megemlítette az anyjának, hogy elfelejtett tollat vinni a suliba. Később, az órán, tollat ​​adott neki, végül kapcsolatuk romantikus formát öltött kettejük között. Allison Argent lánya a Vérfarkas vadászoktól származik. Tizenhét évesen szembesült családi örökségével, és képzett harcossá vált. Anyja halála után Allison lett az Argent klán feje, és újradefiniálta a kódexüket, hogy minden ártatlant megvédjen, fajtól függetlenül. Crystal Reed távozása a Teen Wolf – Farkasbőrből azt eredményezte, hogy karakterét, Allison Argent-et a 3. évad végén megölték.

Allison halála szívszorító pillanat volt a rajongók számára, különösen azért, mert a képernyőn látható szerelme, Scott McCall tanúja volt a tragikus eseménynek, amikor feláldozta magát, hogy megmentse barátait egy Oni támadásától. Tizenöt évvel később viszont egy rituálé révén, amelyet barátai végeztek, a 2023-as Teen Wolf: A film-ben életre keltették. Crystal Reed szerepelt az Őrült, dilis, szerelem-ben, illetve a Gotham és a Mocsárlény: A sorozat epizódjaiban.

5. Lydia Martin

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Lydia Martin Alison legjobb barátja volt. A nagymamájától örökölt látens képességekkel rendelkezett, amit korábban nehezen tudott kordában tartani. Passzív ereje ellenére Lydia azon képessége, hogy érzékeli a közelgő halált, felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult a csatákban. Idővel csiszolta képességeit, megtanulta támadó fegyverként használni a hangját, ami a filmben is bemutatásra került.

Roden kezdetben orvos akart lenni, molekuláris biológia szakon az UCLA-n. Idővel irányt váltott, és végül a színészetet választotta. Karrierje vendégszerepekből állt különböző tévésorozatokban, majd a nagy áttörést a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat hozta meg neki, amikor megkapta Lydia Martin szerepét. Holland Roden színésznő szerepelt a Babonák című sorozatban, illetve a #Kövessbe, a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája, és a Molly Singer újra az iskolapadban című filmekben.

6. Liam Dunbar

Ennyit változtak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat sztárjai az évek során

Hogy megakadályozza Liam halálát, Scott megharapta, így vérfarkassá változott, ezzel megmentette az életét. Ez a cselekedet egyben Liam természetfeletti lénnyé való átalakulását, és a Beacon Hills-i természetfeletti világba való beilleszkedését is jelezte, amelybe eleinte nehezen tudott beilleszkedni, és elfogadni. Liam ezáltal közelebb került társaihoz, különösen Scotthoz és Stileshez, ám ezután több kihívással is szembe kellett néznie.

Dylan Sprayberry, a Liamet alakító színész leginkább Az acélember fiatal Clark Kent szerepéről ismert. Színészi karrierje olyan projektekből áll, mint a Könnyű, mint a pehely, vagy a Szellemes kölykök. Dylan szenvedélyesen szereti a zenét, és több hangszeren is játszik. Kedvenc műfaja a punk rock.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·