FILMEZZUNK.HU
Tíz fantasztikus és motiváló gondolat Bud Spencertől

Tíz fantasztikus és motiváló gondolat Bud Spencertől

6795

Tíz fantasztikus és motiváló gondolat Bud Spencertől

Már több, mint 6 éve, hogy elhunyt Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer. A legendás pofonosztó még napjainkban is az egyik legnépszerűbb ember Magyarországon, független attól, hogy már milyen régóta eltávozott az élők sorából. Alábbi összeállításunkban tíz olyan gondolatot ismerhettek meg Terence Hill legismertebb filmbéli párjától, Bud Spencertől, amiktől garantáltan jobb kedvre fogsz derülni.

8 meglepő érdekesség a Banános Joe című filmről

1. A kihívásokról: “A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem hogy megtudd, milyen ember vagy.”

2. A barátságról és a rátelepedésről: “Sohasem követtük el azt a hibát, hogy rátelepedjünk a másik életére. A barátság nemtől független szeretet, és az a szeretet, ami börtönné válik, tönkreteszi a barátságot.”

Terence Hill filmet készít Bud Spencer emlékére!

3. A szerelemről: “Szerelmemet visszatükrözi a szemed, és megmutatja nekem, mennyire szeretlek.”

4. A vereségről: “Mindannyian készek vagyunk a győzelemre, de a vereség mutatja meg igazán, hogy milyen fából faragtak bennünket.”

5. A szeretetről: “A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni.”

bud spencer - házasságpárti

6. A tanárokról: “A tanárok csodálatos misszionáriusok, akik arra esküdtek fel, hogy közvetítsék a tudásukat nyomorúságos fizetésük ellenére és ezer nehézség közepette. (…) Legalább el kellene gondolkodni annak a lehetőségén, hogy felelősségteljes feladatukhoz méltó elismerést kapjanak.”

7. A szabadságról: “A tapasztalatok segítettek hozzá, hogy becsülni tudjam a szabadságot. Hiszen ha nap mint nap megéljük, anélkül, hogy tettünk volna érte valamit, talán nem is tudjuk kellőképpen értékelni.”

Gyász! Elhunyt a legendás pofonosztó, Bud Spencer

8. A háborúról: “Sohasem értettem, hogy mi is az emberi civilizáció lényege, ha folyton csak öldökölni akarjuk egymást. Az igazság az, hogy az életet időnként eluralja a káosz, a véletlen, az esetlegesség.”

9. Az életről: “Az élet egy olyan film, aminek valaki elmesélte az elejét, de senki sem ismeri a végét.”

10. A fagyiról: “A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt…” 🙂

A 72 éves Kurt Russell „csak” nevelőapja Kate Hudsonnak, ám ő igazi apjaként tekint rá

(via 777blog.hu)


Article Tags: · · · ·