FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: most már biztos, hogy elkészül a Chucky-sorozat, itt az előzetes

Hivatalos: most már biztos, hogy elkészül a Chucky-sorozat, itt az előzetes

2556

Hivatalos: most már biztos, hogy elkészül a Chucky-sorozat, itt az előzetes

Még 2018-ban felreppent a hír, hogy a gyilkos baba filmekből sorozat készülhet, mikor Don Mancini, a filmek készítője elmondta, hogy jelenleg a franchise tévésorozat változatán dolgozik. Elmondta, hogy a Chucky történeteiből 7 részt hoztak össze, de az utolsó direktben hagyott nyitott kérdéseket maga után, mivel már akkor tervbe volt véve, hogy a 7. rész egy leendő tévés széria alapját képezi. Így tehát nem rebootról beszélünk, hanem egy teljesen új folytatásról, méghozzá sorozat formájában.Bármiféle konkrétumot akkor még nem lehetett tudni. Chucky részek sorrendben: Gyerekjáték (1988) Gyerekjáték 2. (1990) Gyerekjáték 3. (1991) Chucky menyasszonya (1998) Chucky ivadéka (2004) Chucky átka (2013) Chucky kultusza (2017)

A sorozat ötlete ezután kissé alábbhagyott, de most már biztos,  hogy Chucky újra “játszani fog”, mivel már el kezdték készíteni  a Gyerekjáték-sorozat. A vöröshajú kis rémséget az amerikai Syfy csatorna és a USA Network is berendelte. A sorozat a Gyerekjáték (Child’s Play) című filmen alapuló tévés spinoff tervéből készül. A Chucky című sorozatban ezúttal egy idilli kisváros mindennapjait borzolja fel a gyilkos baba. A sorozat egyik főszereplője  Chucky ivadékából a Tiffany nevű karakterét magával hozó Jennifer Tilly, Chucky szerepében pedig a baba eredeti hangja, Brad Dourif lesz.

A történet szerint a retró Jó Fiú baba felbukkan egy kisváros kirakodó vásárának holmijai között, aminek hatására idővel káoszba süllyed a város mindenféle rejtélyes és szörnyű gyilkosságoknak köszönhetően, amik ráadásul egy csomó titkot is felszínre hoznak. Majd feltűnnek Chucky múltjából a baba ellenségei és szövetségesei is, akik azzal fenyegetnek, hogy feltárják a szörnyeteg titkát. A sorozat címe a Chucky nevet fogja viselni. Az, hogy hány részes lesz a széria még nem lehet tudni, de a 2021-re tervezett bemutató első előzetesét itt nézhetitek meg:

Szerző: MéziMcFly

Hollywood gyászol: Meghalt Chucky baba társírója


Article Tags: · · ·