FILMEZZUNK.HU
Újabb film készül a Parajelenségekből, amihez trailert is közzétettek

Újabb film készül a Parajelenségekből, amihez trailert is közzétettek

2363

Újabb film készül a Parajelenségekből, amihez trailert is közzétettek

A Parajelenségek (eredeti cím: Paranormal Activity) 2007-ben bemutatott amerikai természetfeletti horrorfilm, melynek rendezője, forgatókönyvírója, producere, operatőre és vágója is Oren Peli volt. A film középpontjában egy fiatal pár áll, akik új otthonukban paranormális jelenségeket észlelnek. Kamerát állítanak fel, hogy dokumentálják az esetet, ezáltal a film is egy amatőr filmfelvétel stílusát követi. A film kimagasló, világszerte 193 millió dolláros bevételt termelt. A sikeres első részt számos folytatás követte: Újabb parajelenségek (2010), Parajelenségek 3. (2011), Parajelenségek 4. (2012), Parajelenségek: A megjelöltek (2014), Parajelenségek: Szellemdimenzió (2015) címmel.

Most pedig bejelentették az újabb folytatást a Parajelenségek rebootját, aminek már a főszereplői is megvannak. A film rendezője William Eubank (Árok) lesz, a forgatókönyvet pedig Christopher Landon (Boldog halálnapot!) írja.  A sorozat hetedik része viszont nem a klasszikus értelemben vett reboot lesz, legalábbis a stúdió inkább egy “váratlan és friss újraértelmezésként” tekint rá.

A történetről egyelőre nem írnak semmi konkrétat, de legalább már a főszereplők neveit közzétették, akik a következők: Emily Bader (Broken Visions, Charmed, Anonymous Killers), Roland Buck III (A bűvész, Hosszú út hazáig, Chicago Med), Dan Lippert (Atyám, Zorn!, The Grand Slams) és Henry Ayres-Brown (Feketelista, Fülledt utcák). A filmet az ismert okok miatt nem a mozikban, hanem a Paramount streamingszolgáltatásainál kerül bemutatásra. A premier valamikor 2022-ben várható a Paramount+-on.

Szerző: MéziMcFly

Filmek, amelyek kicsi költségvetésük ellenére hatalmasat kaszáltak


Article Tags: · ·