FILMEZZUNK.HU
Minden olajozottan folyik, összesen 14 (!) új Transformers film van a láthatáron

Minden olajozottan folyik, összesen 14 (!) új Transformers film van a láthatáron

1337

Minden olajozottan folyik, összesen 14 (!) új Transformers film van a láthatáron

A Transformers filmek 2007-ben indult egész estés amerikai filmek, melyek a Transformers franchise-on alapulnak. 2007-ben mutatták be az első Transformers filmet, 2009-ben a Transformers: A bukottak bosszúja, 2011-ben a Transformers: A Hold Sötétsége, 2014-ben a Transformers: A kihalás kora, 2017-ben pedig a Transformers: Az utolsó lovag című filmek kerültek bemutatásra, ezeket Michael Bay rendezte. 2018-ban jelent meg az ŰrDongó film, ami egy rebootja lett a Franchise-nak, ezt Travis Knight rendezte. Travis Knight, az Űrdongó című film rendezője elmondta, hogy a pozitív teljesítésnek köszönhetően írják a forgatókönyvet a folytatáshoz.

Űrdongó (Bumblebee, 2018) - Kritika

Lorenzo Di Bonaventura, az előző filmek fő producere elmondta, hogy készülőben van a Transformers: Az utolsó lovag folytatása a bukás ellenére is. Viszont később kijelentette, hogy mégse lesz. A Transformers rajongóknak ennek ellenére nem kell szomorkodniuk, ugyanis ezzel még közel sincs vége a sorozatnak. Sőt! A napokban ugyanis befutott a következő hivatalos Transformers mozi híre, ami Angel Manuel Soto (Charm City King, DC Kék Bogár) rendezésében készül.  A film írója Marco Ramirez (Daredevil, a The Twilight Zone, Fear of the Walking Dead). Látányban bár nem lesz hiány, de fontos kiemelni, hogy ez az alkotás már nem a Transformers filmek fő univerzumában játszódik, melyeket Michael Bay öt filmben mutatott be, szóval feltételezhetően egy spinoffról beszélhetünk, egy már ismert karakterrel.  Mi több, az Űrdongótól is teljesen független filmet várhatunk. Ám többet egyelőre nem árultak el a készítők.

A jó hírt, miszerint érkezőben a folytatás  még csak a jéghegy csúcsa, mivel nem ez az egyetlen Transformers film, ami készülőben van. Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy tavaly novemberben derült ki, hogy a Creed II rendezője, Steven Caple Jr is új filmet készít a sorozatban.  Ezenkívül úton van egy új Transformers animációs sorozat is. A múlt hónapban erősítették meg, hogy ezt a Nickelodeon készíti, és egy 26 részből álló “akció-vígjátéksorozat” lesz, amely az alakváltó robotok új fajaira összpontosít.  A Transformers: War For Cybertron című Netflix sorozat utolsó évada az év végén várható. És ha ez még nem lenne elég, a Paramount elárulta, hogy összesen 14(!) további Transformers-filmen dolgoznak (beleértve a fent már említett tervbenlévőket), amikből úgy tervezik, hogy minden évben bemutatnak egyet.

Szerző: MéziMcFly

14 ikonikus film, melynek főszerepét eredetileg másnak szánták


Article Tags: ·