FILMEZZUNK.HU
Még egy bődületes előzetest kapott a Godzilla Vs. Kong!

Bődületes siker a Godzilla Kong ellen!

757

Bődületes siker a Godzilla Kong ellen!

Godzilla és Kong uralta a hétvégén az amerikai mozikat és az HBO Max streaming szolgáltató kínálatát is. A múlt héten debütált a Godzilla Kong ellen című kalandfilm, és az első adatok szerint nagyon is sikeres volt a nézők körében. A Samba TV, akik többek közt azzal foglalkoznak, hogy streamingek nézettségét mérik, kiderítették, hogy a film az első öt napon 3,6 millió háztartásban indult el, legalább öt percre. – ezt a Deadline is megerősítette. Ebből pedig az derült ki, hogy az HBO Max tavaly májusi indulása óta a legnézettebb produkciójuk volt .

Baromi ütős a Godzilla Kong ellen legújabb előzetese!

A WarnerMedia egyik igazgatója, Andy Forssell is elmondta, hogy a Godzilla Kong ellen nézettsége volt a legnagyobb az HBO Maxon, amióta elindult a szolgáltatás. Míg a Wonder Woman 1984 2,2 millió, addig a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című film mintegy 1,8 millió háztartásban ment az első hétvégén az HBO Max felületén.

A kaiju csata IMAX-ben is megy az Államokban, ott 4,5 millió dollárt keresett 284 vásznon. A mozikban pedig 48 millió dollárt termelt összességében az első hétvégéjén. Ennek az cikknek az írása idején még nem jött válasz arra kérdésre, hogy a gyártó cég készít-e még hasonló filmeket a MonsterVerse-ben a jövőben.

Coming outolt Godzilla gyermeke

(Via Acinemániás.com)


Article Tags: · · ·