FILMEZZUNK.HU
A Stranger Things 4. évada minden eddiginél rémisztőbb lesz

Már két éve várjuk a Stranger Things 4. évadát, amihez újabb kedvcsináló érkezett

2901

Már két éve várjuk a Stranger Things 4. évadát, amihez újabb kedvcsináló érkezett

Sokan reménykedtek abban, hogy a negyedik évadot már idén bemutatják, számukra azonban nem túl jó hírekkel szolgált a Stranger Thingsben Mike Wheelert alakító fiatal színész (Finn Wolfhard), aki szerint csak 2022-ben érkeznek az új részek.

Szellemirtók

Finn Wolfhard

„A negyedik évad valamikor jövőre jön ki, remélhetőleg”

– mondta. Finnt idén ősszel láthatjuk a mozikban a Szellemirtók: Az örökségben november 11-én. A 17 éves színész a kezdetektől fogva főszereplője a Stranger Things gyerekcsapatának, és azóta ez lesz a leghosszabb idő, ami két évad között eltelt – mivel az előzőt 2019-ben mutatták be-. Akkor a Netflix nem közölte a 4. évad premierjét és azóta még a pandémia is közbeszólt, ami miatt a forgatások több hónapra is leálltak, így a tervek szerint csak jövőre, 2022-ben kerül bemutatásra a széria következő évada.

Stranger Things

Maya Hawke

Maya Hawke a Stranger Things harmadik évadának egyik újonc szereplője, aki gyorsan közönségkedvenccé vált, Robint alakítja és aki nem mellesleg színészek gyermeke, ugyanis Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, a következőkről számolt be:

„Nem beszélhetek róla, hogy meddig tart még a Stranger Things negyedik évados forgatása, de mivel a készítőgárdának a szokásosnál jóval több idő állt rendelkezésére, a Duffer-testvérek ezúttal nagyon kitettek magukért. A forgatókönyvek rendkívül jók lettek és miután a színészek is el tudtak merülni a karaktereikben, úgy gondolom, hogy ez a végeredményen is meglátszik majd. Alig várom, hogy a rajongók végre láthassák a folytatást, akiknek megéri majd a hosszú várakozást a Stranger Things új etapja.”

Habár 2020-ban több hónapos leállásra kényszerültek, ősz óta a legtöbb filmes és sorozatos stáb javában forgat. Nem gőzerővel, hiszen állandó fertőtlenítésre és tesztelésre van szükség, de a munkálatok haladnak. Maya Hawke szerint közel sem ideálisak a jelenlegi körülmények, a színésznő például végig rettegett, amikor a Stranger Things munkálatain kellett részt vennie:

„Mindenki megfeszített erőkkel dolgozik azon, hogy maximális legyen a stáb biztonsága, maszkot hordanak a közreműködők, és karanténba vonulnak, ha arra van szükség. Ennek ellenére, főleg a színészek nagyon ki vannak szolgáltatva, hiszen beszéd közben hevesen artikulálunk, sírunk, kiabálunk és köpködünk. Eközben pedig nem hordhatunk maszkot, hiszen a történet a 80-as években játszódik. A forgatáson rettegtem, de nem magamat féltettem, hanem a többieket, hogy miközben köpködve kiabálok, esetleg megfertőzök valakit a koronavírussal.”

A Stranger Things negyedik szezonja az ígéretek szerint minden eddiginél félelmetesebb lesz, erről korábban a Dustint alakító Gaten Matarazzo és a Mike Wheelerként megismert Finn Wolfhard is beszéltek. A munka javában folyik még most is, a napokban pedig a Netflix új kedvcsináló előzetest tett közzé, amelyben az első évadban bemutatkozott Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) tért vissza. A tudós gyerekeken végzett kísérleteket, többek között Tizin (Millie Bobby Brown) is.

Szerző: MéziMcFly

A valaha volt 20 legjobb thriller film az IMDB szerint


Article Tags: ·