FILMEZZUNK.HU
Újabb Tini Nindzsa Teknőcök a láthatáron!

Újabb Tini Nindzsa Teknőcök a láthatáron!

1481

Újabb Tini Nindzsa Teknőcök a láthatáron!

A Tini  Nindzsa Teknőcök első filmes megjelenése még 1991-ben jött ki. Ezt követte a 1992-es Tini Nindzsa teknőcök 2: A trutymó titka. Elég sok kihagyással, de 2007-ben animációs változatban volt látható a TMNT – Tini Nindzsa Teknőcök. 2014-ben újra feldolgozták gyermekkorunk kedvenc teknőseink kalandját a legújabb Tini Nindzsa Teknőcökkel Megan Fox főszereplésével. Végül ez a film is kapott folytatást és 2016-ban megjelent a Tini Nindzsa Teknőcök 2.

Hétvégi bevételi lista, USA - A négy harcos teknőcnek sikerült az élen kezdenie!

Most pedig újabb teknőc kaland a láthatáron. Pontosabban jelenleg három Tini Nindzsa Teknőcök projekt is készül. Seth Rogen és Evan Goldberg tini filmnek ígérkező adaptációja június elejére kapott premierdátumot.

De a Netflixre is érkezik egy másik fajta feldolgozás a Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie. Végezetül pedig a Paramount Pictures is régóta szeretne összehozni egy élőszereplős rebootot, amit viszont már a mozikban kívánnak bemutatni. Colin Jost (Tom és Jerry) és testvére, Casey Jost fognak dolgozni a forgatókönyvön. Érdekesség, hogy Colin tavaly feleségül vette Scarlett Johanssont. Casey producerként az Impractical Jokers sorozattal lett ismert, így mindketten ott vannak a szeren, ha humorról van szó. Nagy szó, hogy a projektet producerként támogatni fogja Michael Bay is. Értesülések szerint az új teknőc változat valamilyen módon kapcsolódni fog az eddigiekhez, de pontosabb infót még nem tettek közzé.

Szerző: MéziMcFly

10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat


Article Tags: · ·