FILMEZZUNK.HU
Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy összejöjjön a Venom-Pókember crossover-film

Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy összejöjjön a Venom-Pókember crossover-film

695

Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy összejöjjön a Venom-Pókember crossover-film

Nyakunkon a Pókember nélküli Pókember-univerzum soron következő filmje, a Venom 2., amelyben Eddie Brock és szimbiótája egy igen kemény ellenféllel kell, hogy szembenézzenek: Cletus Kasadyvel, az őrült sorozatgyilkossal, aki egy harapással szerez magának egy saját szimbiótát, így maga is átváltozik, mégpedig Vérontóvá. Azonban mind tudjuk, hogy mi lenne az igazán kemény küzdelem! Igen, egy Venom-Pókember meccs, azaz eljöhetne már az idő, amikor végre Pókember is csatlakozik az eddig nélküle formálódó Sonys Pókverzumhoz. Tom Hardy nyilatkozata szerint ő már rajta van az ügyön.

Pókember csatlakozott Venom univerzumához!

Pókembert és Venomot összecsapni rég láttuk már, élőszereplős filmben legutóbb a 2007-es Sam Raimi-féle Pókember 3-ban különbözött össze a kissé megvadult Peter Parker és Eddie Brock. A Marvel Moziverzum és a Pókverzum némileg átfedésben vannak, úgyhogy elvileg nem lenne akadálya egy új találkozónak. Tom Hardy, aki komolyan belefolyt a Venom 2. sztorijának fejlesztésébe is, azt nyilatkozta az Esquire-nek, hogy ő is nagyon szeretné összehozni a két karaktert, azaz az ő Venomját és Tom Holland Pókemberét.

“Flegmának nevezhetnének, ha nem próbálnék meg létrehozni bármilyen kapcsolatot [a két figura között]. Nem lenne enyém ez a munka, ha nem járnék nyitott szemmel, és nem ragadnék meg akármilyen lehetőséget, eshetőséget, vagy csak szimplán ne jönnék lázba a gondolattól”

– nyilatkozta a színész. Persze azt Tom Hardy is elismerte, hogy a Pókember-univerzum jogi szempontból kétes, köztes státusza elég jelentős akadályokat gördít elé, komplikálja a dolgokat.

“Nyilvánvaló, hogy ez egy nagy kanyon, amelyet át kellene ugrani, és egy ember egyedül kevés ahhoz, hogy áthidalja ezt, sokkal magasabb szintű diplomáciai készségekre és intelligenciára lenne szükség hozzá, le kellene ülni, beszélgetni, hogy egy ilyen területtel dűlőre jussunk. Ha mindkét oldal nyitott lenne rá, és mindegyiknek haszna származna belőle, akkor nem látom az akadályát [a crossovernek]. Remélem, és két kézzel, erősen, mohón törekszem efelé, bármit megtennék, hogy megtörténjen, persze ennek a biznisznek a keretein belül. Na, de ugye baromság lenne kihagyni az olimpiát, ha 100 méteren futsz, úgyhogy igen! Belemegyek a játékba!”

– nyilatkozta Tom Hardy. Szóval könnyen lehet, hogy a jövőben tényleg megvalósul a Pókember vs. Venom-film! Mindenesetre az szinte biztos, hogy lesz Venom 3., ugyanis Tom Hardy elmondása szerint a Sony már most nagyon elégedett a Venom 2. – Vérontóval, úgyhogy ha sikeres lesz, akkor garantáltan zöld utat fog kapni a folytatás. A 2. részt 2021. szeptember 16-án fogják bemutatni.

Tom Hardy 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

(Via IGN Magyarorsszág)


Article Tags: · ·