FILMEZZUNK.HU

A Thor sztárját is lenyűgözte az édesség, ami hazánkban is kapható – szerinted mi lehet az?

4893

A Thor sztárját is lenyűgözte az édesség, ami hazánkban is kapható – szerinted mi lehet az?

Chris Hemsworth és a felesége, Elsa Pataky, aki magyar származású, nemrég Prágába utaztak, ahol ők is megkóstolták a magyarok egyik kedvenc édességét. Chris Hemsworth az utóbbi években Hollywood egyik legnagyobb, legkeresettebb sztárja lett a nagysikerű Thor és Marvel filmek kapcsán.  A színész jelenleg Csehországban van a feleségével és úgy tűnik, hogy őket is megbabonázta az a finomság, amit itthon is előszeretettel fogyasztanak az emberek.

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Chris Hemsworth megosztott egy videót, amin a szerelme éppen egy kürtőskalácsot majszol boldogan, maszatos arccal, ráadásul Elsa Pataky nem a simát – ami szinte bármelyik magyar metrómegállóban kapható  -, hanem a töltöttet választotta, szóval nem aprózta el a dolgot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

A színész a videóval kissé kellemetlen helyzetbe hozta feleségét, ahogy összemaszatolta magát evés közben. Ezután Chris is megpróbálkozott a kihívással, miszerint úgy falatozta be a finomságot, hogy nem kerül egy kiló hab az arcára, de sajnos ezt nem tudta teljesíteni. Kár, hogy ezt már nem tették fel, mert jót nevettünk volna rajta. Emondták, hogy mindketten imádják az édességet, és ez a nyalánkság a magyarok egyik kedvencének számít.

Szerző: MéziMcFly

 


Article Tags: · · ·