FILMEZZUNK.HU

USS Indianapolis: Men of Courage előzetes – Nicolas Cage vs. gyilkos cápák

2971

USS Indianapolis: Men of Courage (2016) – Előzetes

Befutott Nicolas Cage legújabb filmjének, az USS Indianapolis: Men of Courage című produkciónak az előzetese, amely egy izgalmas igaz történetet mesél el. Nicolas Cage filmválasztásai az elmúlt években nem sikerültek valami fényesen. Legutóbbi négy filmje, a Szunnyadó fény, A louisianai befutó, A sötétség kapui és a The Trust is borzasztóan leszerepelt, mind kritikailag, mind pénzügyileg. A magyar címmel még nem rendelkező USS Indianapolis remélhetőleg visszatéríti a helyes útra és újra olyan produkciókhoz fogja adni a nevét, amely képviseli a minőséget. Mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy ez a mozi 40 millió dollárból készült.

A USS Indianapolis: Men of Courage rendezője Mario Van Peebles, akit színészként jobban ismerhet a nagyközönség, ugyanis jóval több produkcióban játszott, mint amennyit rendezett volna. Direktorként olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint az 1991-es New Jack City, az 1993-as Jessie Lee bosszúja, a 95-ös A Fekete Párduc vagy a két éve rendezett, csúnyán megbukott Kerozin cowboyok. A forgatókönyvíró egy újonc, Cam Cannon. Nicolas Cage mellett feltűnik majd a mozivásznon Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter és Weronika Rosati is.

USS Indianapolis: Men of Courage története

Az amerikai tengerészeti flotta kapitánya, Charles McVay (Cage) élete legnagyobb kihívásával néz szembe, mikor hajóját, a USS Indianapolist megsemmisíti egy japán torpedó a második világháború idején, 1945. júliusában. Az amerikai haditengerészet legnagyobb katasztrófájaként aposztrofált eseménye során rengetegen vesztették életüket. Akik életben maradtak, a vízen lebegő roncsokon próbáltak menedéket találni. A négy nap alatt azonban, amíg rájuk találtak, többen is a cápák martalékává váltak vagy dehidratálódtak.

A magyar mozibemutatóról egyelőre nincs információ.

[poll id=”6″]

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: