FILMEZZUNK.HU

Miss Sloane (2016) előzetes – Izgalmas politikai thriller!

4770

Miss Sloane (2016) – Előzetes

Közeledik az amerikai elnökválasztás és ahogy az ilyenkor várható, néhány filmstúdió ilyenkorra időzít be politika témájú filmet. A Golden Globe-díjas Jessica Chastain főszereplésével készült Miss Sloane, az előzetes alapján az izgalmasabbik fajtából való. A rendezői székben az Oscar- és Golden Globe-ra is jelölt John Madden foglalt helyet, akinek olyan filmeket köszönhet már a nagyközönség, mint a Szerelmes Shakespeare és a Keleti nyugalom – Marigold Hotel. Előbbi hét Oscar-díjat is nyert, köztük a legjobb filmnek járót is behúzták. Jessica Chastain mellett szerepelni fog még a produkcióban Gugu Mbatha-Raw (Sérülés), Mark Strong (Kingsman – A titkos szolgálat) és Alison Pill (Híradósok sorozat) is többek között.

Miss Sloane története

A film története ugyanis Elizabeth Sloane-ről, a sikeres és rettenthetetlen politikai stratégáról szól, aki Washingtonban mindenféle trükköt bevetve felveszi a harcot a fegyverlobbistákkal, akiknek nem igazán tetszik, hogy a kongresszus szigorítani szeretne a fegyvertartási szabályokon. Célja, hogy törvényben szigorítsák a fegyvertartás feltételeit.

Az előzetest elnézve nagyon úgy tűnik, hogy Jessica Chastainnek meglehet a harmadik Oscar-jelölése is, hiszen a Miss Sloane igazán ígéretesnek tűnik ilyen szempontból.

Amerikai mozibemutató: 2016. december 9.

[poll id=”6″]

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: