Baromi ütős sci-fi thrillert ígér a Replicas első előzetese

949

Replicas (2017) – Előzetes

A New York Comic-Con alkalmával debütált a szívbemarkoló témájú sci-fi-thriller, a Replicas előzetese, amelyben Keanu Reeves karaktere a családtagjait próbálja meg visszahozni a halálból. A thriller főhőse egy tudós, aki minden ismeretét és szakértelmét beveti annak érdekében, hogy évekkel korábban, autóbalesetben elhunyt családtagjainak elhalálozási körülményeit felgöngyölítse.

A Holnapután írója és Az áruló rendezője, Jeffrey Nachmanoff a The Punisher: Dirty Laundry kisfilm és a Támadás a Fehér Ház ellen 2 – London ostroma szkriptjeit jegyző Chad Stf. John forgatókönyvéből dolgozhatott.

Replicas (2017) - Előzetes

Keanu Reeves karaktere ezúttal a családtagjait próbálja meg visszahozni a halálból

Reevesen kívül felbukkan még a filmben Alice Eve és Thomas Middleditch is, de a premier dátumát még nem tűzték ki. Annyi viszont biztos, hogy az egykori Neónak nem lehetett könnyű eljátszani a szerepet, hiszen a magánéleti tragédiái kísértetiesen hasonlítanak a Replicas felvetésére: 1999-ben, egykori barátnőjével, Jennifer Syme színésznővel gyereket vártak, de kislányuk halva született. Ezt nem bírták feldolgozni és néhány hónap múlva szakítottak, majd a súlyosan depressziós Syme 2001-ben halálos autóbalesetet szenvedett. 

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download