FILMEZZUNK.HU
A Deadpool 2 rendezője készíti el a Halálos iramban spin-offot

A Deadpool 2 rendezője készíti el a Halálos iramban spin-offot

1871

A Deadpool 2 rendezője készíti el a Halálos iramban spin-offot

Vin Diesel és a Család kezdhetnek aggódni, mert Dwayne Johnson és Jason Statham saját kalandja egy olyan rendezőt kapott, aki piszkosul látványos bunyókat garantál, írja a puliwood.

Még a Halálos iramban 9 előtt leforgatják és mozikba küldik a két akciósztárral készülő produkciót

Mielőtt még megkapnánk a Halálos iramban 9-et Vin Diesellel és a többiekkel, a producerek úgy döntöttek, hogy előbb a Halálos iramban 8 két közönségkedvenc arca, Dwayne “The Rock” Johnson (Luke Hobbs) és Jason Satham (Deckard Shaw) akciózzanak egyet külön, elvégre a nézői visszajelzések alapján őket szerették a legjobban a népek, ez pedig sok-sok zöldhasút hozhat a stúdiónak.

Azt már korábban is pletykálták, hogy a több mint 80 filmen kaszkadőrként dolgozó David Leitch állhat a spin-off élére, most pedig maga a hivatalos Fast & Furious Twitter erősítette meg a hírt: a John Wick, az Atomszőke és a Deadpool 2 rendezője fogja levezényelni a Hobbs and Shaw mellékszálat. Leitch a franchise-on a Tokiói hajsza óta dolgozó Chris Morgan forgatókönyvéből dolgozik, a premierre pedig 2019. július 26-án számíthatunk. Várós?

Zseniális videó a Halálos iramban 8 autóirtásáról

(Forrás: puliwood)


Article Tags: · · ·