FILMEZZUNK.HU
Újabb kiszivárgott képeken a Bosszúállók 4

Újabb kiszivárgott képeken a Bosszúállók 4!

2358

Újabb kiszivárgott képeken a Bosszúállók 4

Néhány hete mi is megmutattuk az egyik kiszivárgott concept artot, de akkor még kérdéses volt a kép eredetisége. Azóta kiderült, hogy a nem hamis anyagról volt szó, most pedig itt az újabb adag, ugyanabból a forrásból.

Újabb képek kerültek fel a világhálóra 2019 legjobban várt filmje kapcsán, így most már közelebbről is megnézhetjük, mennyiben változnak majd a karakterek a Végtelen háborúhoz képest.

Ezek szerint Amerika kapitány megszabadul a szakállától, Vasember szerelése is átesik némi ráncfelvarráson, Hulk speciális öltözékben indul harcba, Thanos pedig egy új páncélban és egy nehezen beazonosítható, ám annál baljósabb fegyverrel várja majd őket. A képeken közelebbről vehetjük szemügyre azt is, miként fest majd a Captain Marvelként az Oscar-díjas Brie Larson.

Bosszúállók: Végtelen háború idei szereplése minden várakozást felülmúlt, a produkció összbevételei már meghaladják a 2 milliárd dollárt, és nem lepődnénk meg, ha a jövőre érkező lezárás még elődjét is felül tudná múlni. A Bosszúállók 4 2019. április 25-től a hazai mozikban.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·