Előzetes érkezett a 47 méter mélyen folytatásához!

1430

47 Meters Down: The Next Chapter (2018) – Előzetes

Megint jönnek a cápák! Még ki sem hevertük, hogy Jason Statham újabban őscápákkal küzd Meg, már itt is az első előzetes a következő nyár cápás filmjéhez, írja a hu.ign.com. A tavalyi 47 méter mélyen egy egyszerű alapszituációból indított: két lány egy ketrecben csapdába esik az óceán mélyén, miközben fehér cápák szeretnék őket elfogyasztani vacsorára.

47 Meters Down: The Next Chapter (2018) - Előzetes

A film nem egy kiemelkedő alkotás, de rengeteg pénzt hozott a mozikasszáknál, úgyhogy a folytatás elkerülhetetlen volt. A projekt eredetileg 48 Meters Down címen futott, de ezt végül a nem kevésbé “fantáziadús” 47 Meters Down: The Next Chapterre változtatták. A film jövő nyáron érkezik, úgyhogy nincs ok az aggodalomra, a következő strandszezonban is megkapjuk a cápás horror adagunkat.

A folytatáshoz visszatér az első rész rendezője (Johannes Roberts) és az írója (Ernest Riera) is, akik annyit változtattak a történeten, hogy ezúttal Brazíliában játszódnak az események, és testvérpár helyett most egy csapat lány merül 47 méter mélyre. A főszereplők nem cápákat akarnak megfigyelni, hanem felfedezetlen víz alatti romokat keresnek, amikor összefutnak az óceán legveszélyesebb ragadozóival. Tehát a cím ne tévesszen meg senkit, a 47 Meters Down: The Next Chapter nem az első rész tényleges folytatása.

A 10 legbénább film, ami annyira rossz, hogy látnod kell

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download