FILMEZZUNK.HU
Hugh Grant legjobb filmjei

Hugh Grant 10 legjobb filmje

15104

3. Igazából szerelem (Love Actually, 2003)

A történet helyszínét London városa adja, amit inkább szomorkás időjárásáról, mintsem romantikus hangulatáról szoktak ismerni. Itt él és esik szerelembe többek között a nőtlen miniszterelnök, egy árva kisfiú, a kivénhedt rocksztár, és egy kiábrándult író. Az élet nem habostorta, valakinek összejön, valakinek nem, és valaki pont ezért érezheti magát szerencsésnek, vagy éppen szerencsétlennek, hogy eltalálta Ámor nyila. A szövevényes szerelmi szálak összegubancolódásához és kibontakozásához tökéletes alaphangulatot ad a karácsony előtti elvarázsolt világ. A végkifejlet boldogsággal teli, vagy izgalmasan bonyodalmas, esetleg keserédes, de mindenesetre sosem unalmas.

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

2. Két hét múlva örökké (Two Weeks Notice, 2002)

George Wade (Hugh Grant) New York egyik jól menő ingatlanfejlesztési cégénél vezető pozíciót tölt be. A cég lelke viszont George bátyja, Howard (David Haig), aki nem nézi jó szemmel öccse zűrös magánéletét. George minden jogásznővel kikezd, aki a közelébe kerül, de a kapcsolatok gyorsan és viharosan végződnek. Howard ultimátum elé állítja öccsét: vagy felhagy eddigi életével és egy komoly ügyvédet alkalmaz, vagy elbúcsúzik részvényeitől. Az új munkatárs, Lucy (Sandra Bullock) más, mint a korábbiak, igazi munkamániás, de főnökéhez való viszonya korántsem nevezhető ideálisnak.

Két hét múlva örökké 2002

1. Értelem és érzelem (Sense and Sensibility, 1995)

Jane Austen híres regényét idézi fel ez a film, melyben a tizennyolcadik századi Angliában kísérhetjük végig a Dashwood lányok sorsának alakulását. Apjuk halála után nem örökölhették a családi vagyont, így rokonokhoz kerülnek. Egyetlen lehetőségük, ha ügyesen választanak férjet maguknak. Elinor, az idősebbik lány, úgy véli, a legjobb, ha mindig hideg fejjel az eszére hallgat. Húga, Marianne azonban úgy érzi, érzelmeit kell követnie.

Értelem és érzelem (Sense and Sensibility, 1995)

A 6 legjobb filmadaptáció Jane Austen világhírű regényei alapján

Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Hugh Grant produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·