FILMEZZUNK.HU
At Eternity's Gate (2018) - Előzetes

Megérkezett a Van Gogh-film első előzetese!

1735

At Eternity’s Gate (2018) – Előzetes

Zseniálisnak ígérkezik Willem Dafoe Van Gogh filmje! Az Oscar-jelölt Willem Dafoe főszereplésével készült alkotás hamarosan a nagyvásznon hódít, de addig is itt a trailer. Bár nem egyszer dolgozták már fel a világhírű festő életét, Julian Schnabel mégis újra nekifogott, és az első kedvcsináló alapján abszolút nem tette rosszul! Sőt, a lenyűgöző képek szinte beszippantják a nézőt, és természetesen Dafoe alakítása sem piskóta!

Hogy miben lesz ez más az eddigi életrajzi filmekhez képest, azt nem tudjuk megjósolni, de minket tutira megvettek az előzetessel. Az At Eternity’s Gate november 16-án érkezik a mozikba az Egyesült Államokban, a hazai premierről még nincsenek információk.

Az At Eternity’s Gate-ben Willem Dafoe-t láthatjuk majd Van Gogh szerepében, mellette pedig felbukkan Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Paul Gauguin, Rupert Friend, Mathieu Amalric és Emmanuelle Seigner. A híres festőművész életét már több film is feldolgozta, az At Eternity’s Gate viszont van Gogh levelezéseit és az életének az elfogadott eseményeit veszi alapul.

7 csodálatos brit film a szerelemről, melyek szoros kapcsolatban vannak az irodalommal

(Forrás)


Article Tags: · · · · · · · · ·