FILMEZZUNK.HU
Kaszál a Venom, jöhet a második rész?

Kaszál a Venom, jöhet a második rész?

1344

Kaszál a Venom, jöhet a második rész?

A kritikusok ugyan finoman szólva sem ájultak el a Venomtól – a film jelenleg 30 százalékon áll a RottenTomatoes-on – a rajongók és a nézők még mindig tömegekben váltanak jegyet a filmre, amely így átlépte a bűvös, 500 millió dolláros összbevételt, írja a mafab.hu. Ahhoz képest, hogy 100 millió dolláros büdzséből készült, a Sonynak ez egy elég jó befektetésnek bizonyult, márpedig Hollywood főleg abból ért, amit a pénz mond, így rossz kritikák ide vagy oda, számíthatunk rá, hogy a stúdió hamarosan bejelenti, hogy készül a 2. rész.

Venom (2018) - KRITIKA

A főszereplő Tom Hardy eredetileg egy 3 filmes szerződést írt alá, úgyhogy ezzel nincs gond, a film vége szokás szerint kellően nyitott ahhoz, hogy folytatni lehessen, a pénz meg ugye nem akadály – szóval bármelyik pillanatban megtudhatjuk, hogy mikor kapunk még egy adagot Venomból.

Az, hogy a kritikusok milyen rossz véleménnyel vannak a filmről, valamiért nem befolyásolja a moziba járók véleményét, mert a kritikusi véleménnyel szemben a film 87 százalékon áll a RottenTomatoes-on a nézői értékelés szerint. Vagyis valamit mégis tud – és nem egyszer láttunk már ilyet egyéb filmeknél is. Ott van példának okáért a Transformers-franchise, amit a kritikusok szintén nem igazán kedvelnek, szemben a nézőkkel. Márpedig ők fizetnek.

A Venom sikere viszont nem csak egy lehetséges második rész szempontjából fontos, hanem valószínűleg érinti a Sony távlati terveit is – a stúdió így logikusan mozdulhat tovább a Spiderman-spinoffok irányába, és kezdhet el egyéb karaktertörténeteket kidolgozni. Vagyis nagyobb elánnal fogják magukat belevetni például a Morbius, the Living Vampire-filmbe Jared Leto főszereplésével, illetve a kezükben van még számos olyan karakter, aki eddig csak egy fiókban búslakodott, várva az újjászületést. Hogy mit hoz a jövő, azt egyelőre csak a bennfentesek tudják – de hamarosan mi is számíthatunk friss információkra.

Venom (2018) – KRITIKA

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·