FILMEZZUNK.HU

Hivatalos, jön a Deadpool 3!

1684

Hivatalos, jön a Deadpool 3!

Ez a szívderítő hír pedig nem mástól érkezett, mint Ryan Reynoldstól, aki igen-igen elhivatott a szereppel kapcsolatban – nemrég még egy műtétjét is elhalasztotta, csak hogy részt tudjon venni a Deadpool 2 családbarát változatának promóciós útját, írja a mafab.hu.

Még forgatáskor szenvedett egy kisebb balesetet, amelyben megsérült a bal karja, és ezt kell rendbe hozni, ám a színész még ennél is fontosabbnak gondolta, hogy elmenjen Kínába, ahol a Deadpool második felvonásának kozmetikázott változata végre a mozikba kerül. Ez ugyanis az első alkalom, hogy egy hasonló film átmegy a kínai cenzorokon, így a színész kifejezetten fontosnak gondolta, hogy személyesen legyen jelen a jeles alkalomkor.

A Kína és az Egyesült Államok között húzódó hatalmas kulturális ellentét így lazulni látszik egy picit, és ha már Kína hajlandó volt nyitni egy picit azon az egyébként igen szorosra zárt kapun, akkor egyértelmű, hogy be is kell rajta menni. Ám a színész nem csak a második rész gyerekbarát változatát promózta, hanem bejelentette a nagy hírt is, miszerint most már hivatalos: érkezik a Deadpool 3!

Reynolds azt is elmondta, hogy egy kicsit felfrissítik a karaktert és a történetet, mert már épp elég rossz példát láttunk arra, hogy az alkotók túl sokat – gyakran filmeket – várnak arra, hogy egy-egy karaktert újraszabjanak, ők pedig ne szeretnének ebbe a hibába esni. Hogy ez pontosan mit jelent majd, még nem tudni – csak annyit, hogy a Fox és a Disney hosszan elnyúló összeolvadása hónapokon belül befejeződik, ami nagyban érinti Deadpool sorsát is.

Az Egeres Stúdió híresen családbarát cég, aminek kínálatából igencsak ki fog majd lógni a Deadpool-franchise, annyira viszont szeretik a pénzt, hogy efelett hajlandóak legyenek szemet hunyni. A franchise eddig több mint másfél milliárd dollárt csinált világszerte – Kína nélkül -, tehát igen jövedelmező befektetés, amiből majd rövidesen a rajongók is profitálhatnak.

Még nem tudni, hogy mikor indul a forgatás, illetve hogy mikorra tervezik a filmet, de sokan már alig várják, hogyan forgatja ki ismét a kreatív stáb a jók bevált marketingeszközöket.

Deadpool 2 (2018) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·