FILMEZZUNK.HU
Zootropolis 2016 - heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. március 3.

2246

Heti mozibemutatók – 2016.03.03.

Ezen a héten ismét 7 új alkotás érkezik a hazai mozikba. A hétfő hajnali Oscar gála után, viszont mi figyelmetekbe ajánljuk a újdonsült Oscar díjas Saul fiát is! Remélhetőleg még több filmszínház újra műsorra tűzi a Röhrig Géza főszereplésével készült holokausztdrámát. A frissen bemutatott filmek közül ajánljuk figyelmetekbe a Zootropolist, aminek az ELŐZETESÉTŐL mi még mindig nem bírunk leállni a nevetéstől. Kapunk egy dán háborús filmet, egy amerikai akció vígjátékot és bár Valentin nap már elmúlt, de megajándékoznak bennünket két romantikus filmmel is. Lássuk hát a heti mozibemutatók kínálatát:

  • Agyas és agyatlan
    A titkosszolgálat egyik emberének egy bevetés során ráterelődött gyanú miatt ezúttal le kell lépnie kollégái elől. Átmenetileg kénytelen rég látott, sörissza, szabadideje nagy részét futballhuliganizmussal töltő testvérénél meghúzni magát, és ezek után már nem tud elszakadni tőle: muszáj együtt bujkálniuk. És erre a kínzásra, még a szuperkém sincs felkészülve…
    Szereplők: Isla Fisher, Penélope Cruz, Sacha Baron Cohen, Mark Strong
  • Zootropolis – Állati nagy balhé
    Zootropolis az állatok városa, ahol most egy gyors beszédű róka bajba sodródik: egy olyan bűn elkövetésével vádolják meg, amit valójában nem követett el. Zootropolis legjobb rendőre, egy nyúl ered a nyomába, s kis híján el is kapja, amikor kiderül, mindketten egy nagyobb méretű összeesküvés áldozatává váltak. Össze kell állniuk, hogy fényt derítsenek az igazságra, s közben az ellenségekből legjobb barátokká válnak.

  • Egy háború
    Claus Michael Pederson századparancsnok, aki az embereivel Afganisztánban, Helmand városánál állomásozik. Eközben Dániában felesége, Maria három gyerekkel próbál boldogulni, akiknek rendkívüli módon hiányzik az apjuk. Egy rutinmisszió során a katonák nehéz helyzetbe kerülnek, a tálibok kereszttüzébe. Hogy Claus megmentse embereit, nehéz döntést hoz, ami miatt őt háborús bűncselekménnyel is megvádolhatják.
    Dán háborús dráma.
  • Szívecskéim
    Clément tanár, aki estéit a legszívesebben a színházban tölti. Alicia pedig színésznő, akiért a férfi teljesen odavan. Amikor a nő észreveszi Clémentet, sőt, még bele is szeret a férfiba, mintha csak csoda történt volna. Minden tökéletesnek tűnik, míg egyik tini diákjának képében meg nem jelenik a kísértés. Alicia figyelmét sem kerülheti el az, ahogy Clément megváltozik… gyanakodni kezd. Ugyanekkor a férfi legjobb barátja, Thomas pedig kiszemeli magának Aliciát.
    Francia romantikus vígjáték.
  • Minden út Rómába vezet
    Maggie szeretne közelebb kerülni tinédzser lányához, Summerhez, ezért úgy dönt, egy nyaralás keretein belül Toszkánába utaznak. A nőt múltja fűzi a városhoz, korábban sokszor járt már itt. Amikor Maggie találkozik régi szerelmével, Lucával, újra lángra lobban kapcsolatuk. Summer pedig Carmenhez, a férfi édesanyjához kerül közel.
    Amerikai romantikus vígjáték Sarah Jessica Parker-rel.

  • Blue Lips
    Hat teljesen máshol élő ember most ugyanoda utazik, Pamplonába, hogy a helyi fesztivál ideje alatt egy fedél alatt éljenek. Malena egy fiatal fogyatékkal élő nő Argentinából, Vitorio olasz fotós tragikus múlttal, Kalani táncos Hawaii-ról, Guido egykor brazil futball csillag volt, Oliver amerikai sikeres újságíró, Sagriano pedig Madridban él, s most családi ügyek miatt tért vissza szülővárosába.
    Amerikai, argentin, spanyol, brazil, olasz dráma…
  • Queen – A Night the Bohemia
    Ha egy koncertre vágynál a moziban.

(Heti mozibemutatók történeteinek leírása; Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: