FILMEZZUNK.HU

Bazi nagy görög lagzi 2. – Előzetes

3332

Bazi nagy görög lagzi 2. – magyar előzetes!

Válság ide vagy oda, a bazi nagy görög lagziknak úgy tűnik semmi sem tehet keresztbe. A több, mint 10 évvel ezelőtt kezdődött kaland ugyanis megkapja a folytatását, a korábban megismert főhősökkel és természetesen néhány új arccal a fedélzeten, így izgatottan várhatjuk március végét, hogy megvehessük jegyünket a Bazi nagy görög lagzi 2. részére.

A történet

Hogy a sok ouzo-e az oka vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!

Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére – egy kissé túlságosan is…

Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen.
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb BAZI NAGY GÖRÖG LAGZI-ra.

Főbb szereplők

Andrea Martin, Rita Wilson, John Stamos, Nia Vardalos, John Corbett, Ian Gomez, Elena Kampouris, Lainie Kazan, Mark Margolis, Jayne Eastwood, Alex Wolff, Louis Mandylor, Gia Carides, Kolton Stewart, Michael Constantine

Magyar mozibemutató: 2016. március 31.
Amerikai mozibemutató: 2016. március 25

Érdekességek

  • A 2002-ben bemutatott Bazi nagy görög lagzi egy igazi meglepetés film volt. Az alkotás büdzséje 5 millió dollár volt és több, mint 240 milliót kaszált csak Amerikában!
  • Az producerek között pedig olyan neveket is találunk, mint Tom Hanks, illetve a színész felesége Rita Wilson, utóbbi egyébként még szerepet is kapott a Bazi nagy görög lagzi 2. felvonásában.

(Címlapkép forrása; A történet és érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags: