FILMEZZUNK.HU

7 érdekesség, amit még nem tudtál Martin Lawrence-ról

4373

Martin Lawrence érdekességek

Martin Lawrence amerikai színész. Legtöbben a Bad boys című filmekből ismerhetik, de több más nagy sikerű amerikai filmben szerepelt már, többek között a Gagyi Mamiban is. Alábbi összeállításunkban a folyton megnevettető kemény csávóról ismerhettek meg néhány érdekességet, amit még nem biztos, hogy hallottatok.

A leggazdagabb színészek

1) Nevét a polgárjogi vezető, Martin Luther King Jr. és az amerikai elnök John F. Kennedy után kapta.

2) Édesapja John Lawrence amerikai katonaként szolgált a hadseregben. Szülei 8 éves korában elváltak.

3) A tizenéves Lawrence kitűnően bokszolt. Egészen addig remek versenyző volt, míg szeme meg nem sérült, és többen azt nem tanácsolták neki, hogy hagyja abba a sportot.

Bad Boys 1995

Martin Lawrence és Will Smith megállíthatatlan a Bad Boys első részében

4) Martin Lawrence és Will Smith többször is improvizált a Bad Boys című akció-vígjátékban, mivel Michael Bay elégedetlen volt a forgatókönyvvel így többször is megkérte őket.

5) 1994.február 19-én Ő volt a házigazdája a Saturday Night Live shownak, ahol nyers megjegyzéseket tett, így az egész jelenetet kivágták.

Gagyi mami (Big Momma's House, 2000)

6) Lawrence több koncertalbumot is megjelentetett, a You So Crazy-t a Talkin’ Shit és a Funk It követte. Utóbbit Grammy-díjra is jelölték.

7) 2001-ben nagy elismerés érte a színészt: betonban megörökített kéz- és lábfejlenyomatát elhelyezték Hollywoodban a világhírű Grauman Kínai Színháza előtt.

Hírek a Bad Boys 3 háza tájáról

(Hét színészei címlapkép forrása itt és itt)
(Hét színészei érdekességek forrásai: starity.hu, wikipedia.hu, mafab.hu)

//milos//


Article Tags: · · · · ·