FILMEZZUNK.HU
Anyák napja 2016 - Heti mozibemutatók: 2016. április 28.

Heti mozibemutatók: 2016. április 28.

2684

2016.04.28. – Heti mozibemutatók

Közeledik Anyák napja és hát mivel lehetne jobban megünnepelni, mint egy Anyák napja című, sok sztárt felvonultató mozival. Ha ez mégsem nyerné el a tetszésedet lesz egy másik amerikai romantikus vígjáték is, amit választhattok. Bár ezt jobban javasoljuk, hogy a pároddal nézd. Jön még egy aranyos animációs film is, egy három nemzetbeli dráma és végül, de utolsó sorban azt is megleshetjük, hogy Till Attila legújabb rendezése, hogyan sikerült. Lássuk hát, mik is a heti mozibemutatók egy picit bővebben!

Anyák napja (Mother’s Day)

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

/Amerikai romantikus vígjáték; 12+/

Gyilkos Páros (Mr. Right)

Legutóbbi szakítása után Martha (Anna Kendrick) teljesen padlóra került. Hol bezárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel (Sam Rockwell). A férfinak ugyan furcsa dolgai vannak, de Martha félresöpri a gyanús jeleket. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten kellőképpen hibbantak, de Francis egy kicsit jobban, mint Martha. A férfi ugyanis egy bérgyilkos, méghozzá nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel sem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell: elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

/Amerikai romantikus vígjáték; 16+/

Ratchet és Clank – A galaxis védelmezői (Ratchet and Clank)

Ratchet fajtájának utolsó példánya, aki megtanulta, hogy egyedüliként hogyan érvényesüljön a világban. Clank pedig egy robot, aki kis méretét okosságával kompenzálja. Amikor a gonosz Drek, a blargok hírhedt bevezetője azt tervezi, hogy minden bolygót porrá változtat a Solana galaxisban, a két mondvacsinált hős összefog, hogy megakadályozzák ezt.

/Amerikai családi és animációs film; 6+/

Tiszta szívvel

A történet középpontjában lévő húszéves fiú, a haverja és egy volt tűzoltó mindennél jobban retteg, hogy teljesen feleslegesek a társadalom számára. Amikor kiderül, hogy az alvilág számára is azok, akkor aztán igazán bevadulnak.

/Magyar akció; 16+/

A kommuna (Kollektivet)

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy hatalmas családi házat, ami azonban túl nagy lenne a házaspárnak és két gyereküknek. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak, így barátok és ismerősök költözhetnek a házba, és közösen már a fenntartási költségeket is tudják fizetni. Kezdetben minden nagyon idilli, ám a középkorú férfi időközben viszonyt kezd egy fiatal lánnyal és a kapcsolatba, valamint a furcsa helyzetbe a felesége is beleegyezik. Aztán az idő múlásával mindenki egyre nehezebben birkózik meg az új helyzettel.

/Dán, svéd, holland drám; 16+/

(Mozibemutatók címlapkép forrása; Mozibemutatók történetek forrása)

//milos//


Article Tags: