FILMEZZUNK.HU

Sharkenstein előzetes – Az év leggagyibb filmje?

2649

Sharkenstein (2016) – Előzetes

Sharktopus vs. Whalewolf, Megacápa a Kolosszus ellen és Cápavihar. Ismerősek ezek a filmek? Reméljük nem annyira. Az biztos, hogy az utóbbi évek legszörnyűbb alkotásai lettek, amik már annyira, de annyira gagyik, hogy az emberek jókat szórakoznak rajta, hiszen amelyik TV csatorna sugározza ezeket, mindig ott van a legnézettebb műsorai között. Az alkotók nem is állnak le a cápa sztorik folytatásával, ugyanis idén érkezik – remélhetőleg mozikba nem – legújabb művük, a Sharkenstein.

A Sharkenstein sztorija elég érdekesnek tűnik. A második világháború utolsó napjaiban a Harmadik Birodalom véget vet a titkos kísérletnek, melynek célja, hogy fegyverré alakítsa a cápákat. Hatvan évvel később egy kis tengerparti városban eluralkodik a káosz, amikor egy rejtélyes vérszomjas lény bukkan fel a partoknál.

Azt szeretnénk leszögezni, hogy nem ajánló céllal tettük közzé ennek a gyatra kinézetű filmnek az előzetesét, hanem vicc csinálónak. Mi jót szórakoztunk az egy perces videón. Az biztos, ha ez egy hollywoodi produkció lenne, akkor jó eséllyel indulhatna az Arany Málna gála összes kategóriájában. Ugye ez az a ceremónia, ahol az év legrosszabb filmjeit szokták kiválasztani. Az előzetes alapján az egyértelműen látszik, hogy mind a rendező, mind a színészek, mind az operatőrök azon versengenek, hogy ki tud a legtöbbet hibázni…

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//


Article Tags: