FILMEZZUNK.HU

Inferno (2016) – Vadonatúj pörgős előzetes érkezett!

4640

Inferno (2016) – Előzetes

Robert Langdon, azaz Tom Hanks újabb kalandra invitálja a mozirajongókat, ugyanis 2016. októberében érkezik a mozikba az Inferno. A produkciót Ron Howard rendezi és Tom Hanks mellett feltűnik napjaink egyik legfelkapottabb női sztárja, Felicity Jones, illetve a 2016-ban négy filmben is szerepet kapó Ben Foster. Dan Brown regénye a kiadása utáni első héten negyedmillió példányban kelt el az USA-ban. A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok világszerte összesen több mint 1.2 milliárd dollár bevételt hoztak. A rendező, a főszereplő és a forgatókönyvíró természetesen ezúttal is ugyanaz lesz!

Robert Langdon világmegmentő akciója 2006-ban, A Da Vinci-kód című alkotással kezdődött, melynek a története nagyon megosztotta a világot. A produkció 125 millió dolláros büdzsével készült és világszerte 758 millió zöldhasút termelt. Három évvel később jött a folytatása Angyalok és démonok címmel. Itt már több pénzt szántak az alkotók a film elkészítésére, ám mégis kevesebbet termelt az összbevételt tekintve. A számokat tekintve, 150 millióból készült és 485 millió amerikai dollárra volt képes. Ezeket a számokat nézve várható volt egy esetleges folytatás, aminek most meg is nézhetitek az első előzetesét.

Inferno története

A világhírű szimbólumkutató (Tom Hanks) Firenzében tér magához. A fején súlyos seb éktelenkedik, és nem emlékszik semmire abból, ami előző néhány nap történt vele. De talán már meg sem lepődik, amikor rájön, hogy egy nagy és ősi összeesküvésbe keveredett. A különleges rejtélyhez a megfejtést Dante Pokla jelenti. A szövegben rejlő üzenetek segítségével a professzor talán gyorsabb lesz mindenre elszánt ellenségeinél, és megállítja őket. Még mielőtt valóra válik rettentő tervük.

Magyarul az első előzetest itt tudod megnézni, ha még nem láttad:

Inferno amerikai mozibemutató: 2016. október 28.
Inferno magyar mozibemutató: 2016. október 13.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: