FILMEZZUNK.HU

Charlie Sheen-el a főszerepben itt a Mad Families első előzetese

4073

Mad Families (2017) – Előzetes

Charlie Sheen népszerűsége a Két pasi meg egy kicsiből való kiszállása és nemi betegsége miatt eléggé alászállt, így valószínűleg ennek is köszönhető a szerepvállalása a Mad Families című vígjátékban. A produkció előzetesét elnézve úgy tűnik, hogy nem csak a Netflix tud gagyi vígjátékot gyártani, hanem az egyelőre még ismeretlen Crackle streaming szolgáltató is belevágott hasonló projektbe.

Mad Families (2017) - Előzetes

Sheen mellett olyan karakterszínészekre tellett a producereknek, akik még sorozatokban is inkább csak mellékszereplőnek tűnnek. Mind közül talán a Férjek gyöngye című szériából már jól megismert Leah Remini tekinthető a legnagyobb névnek Sheen mellett. A direktor az a Fred Wolf, aki megrendezte már a Vadbarmokat, illetve forgatókönyveket írt a Nagyfiúk első és második részéhez.

A Mad Families története szerint van három, különböző etnikumú család (a Fehérek, a Feketék és a Latinók), akik egy nyaralóhelyért versengenek egymással. Szó szerint, mivel a hivatalok széttárják a karjukat, így egymás között kell kihirdetniük a győztest. (premierplan.hu)

A Crackle mától, azaz január 12-től tette elérhetővé ingyen a saját felületén a vígjátékot, de hogy Magyarországon mikortól lesz elérhető az érdeklődök számára, az még kérdéses.

//milos//

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · ·