FILMEZZUNK.HU

Félelmetes lett Az egészség ellenszere (2017) legújabb előzetese

4331

Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness, 2017) – Előzetes

Kijött Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai – A Fekete Gyöngy átka) legújabb filmjének, Az egészség ellenszere című misztikus thrillernek a legújabb előzetese. Főbb szerepekben Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth és Celia Imrie lesznek láthatók. Az alkotás forgatókönyvírója az a Justin Haythe, aki többek között közreműködött a A magányos lovasban, illetve a 2013-as Csapda című produkcióban is.

Az Oscar-díjas direktor, Gore Verbinski új filmjében egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje… a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni. (Intercom)

A mozi pikantériája, hogy a Hohenzollern kastélyban forgatták, ami Hechingenben, Németországban található. Természetesen a Hohenzollern kastély teljesen le is volt zárva a nyilvánosság előtt amíg a forgatás tartott 2015. július 13-tól július 24-ig.

Amerikai mozibemutató: 2017. február 17.
Magyar mozibemutató: 2017. február 23.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

 //milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·