FILMEZZUNK.HU

Nincs kegyelem a Logan legújabb előzetesében

7363

Logan – Farkas (Logan, 2017) – Előzetes

2017-ben Hugh Jackman utolsó alkalommal ölti magára Logan, vagyis Farkas karakterét. A trilógia korábbi részeivel ellentétben azonban ezúttal korhatáros produkcióval rukkol elő a stúdió. A hétvégén lejátszott Super Bowl-nak köszönhetően megkaptuk a Farkas 3. felvonásának a legújabb előzetesét is, aminek a hangulata elég komorra sikeredett.

Sokak bánatára Hugh Jackman nemrég azt nyilatkozta, hogy most bújik utoljára a Farkas bőrébe, bár ezt már eddig is lehetett sejteni:

“Ez lesz az utolsó számomra. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy most van erre a megfelelő idő. Meg azért valljuk be, 17 év. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ez ilyen sokáig fog tartani, tehát nagyon köszönöm a rajongóknak a lehetőségért, hogy eljátszhattam őt. Már körvonalazódik a fejemben, hogy mi is fog történni az utolsó filmben. Úgy érzem, hogy ez a megfelelő alkalom a lezárásra.”

A régebben kiadott, magyar nyelvű előzetest itt tudod megnézni:

A Farkas 3. része, ami egyes források szerint az X Fegyver alcímet fogja viselni 2017 március 3-án fog debütálni a mozikban, Jackman és Patrick Stewart mellett pedig Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Eriq La Salle, Doris Morgado és Elizabeth Rodriguez fog szerepelni.

A történet szerint a jövőben Logannek és Charles Xavier professzornak meg kell birkózniuk  az X-Menek elvesztésével. Kettejükre hárul a felelősség, hogy megvédelmezzenek egy női klónt, mikzöben a Nathaniel Essex által vezetett vállalat romba akarja dönteni a világot. Cskhogy Logan öngyógyító képességei fokozatosan gyengülnek. (mafab.hu)

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·