FILMEZZUNK.HU
Daniel Craig újra James Bond lesz!

Daniel Craig újra James Bond lesz!

2800

Daniel Craig újra magára öltheti a 007-es ügynök szerepét

Rossz hírünk van Tom Hiddlestonnak és Tom Hardy-nak, ugyanis Daniel Craig ötödjére is visszatér minden idők legismertebb ügynökének szerepébe, azaz újra ő lesz James Bond.

A 2015-ben bemutatott 007 Spectre: A Fantom visszatér után bejárta a világsajtót a hír, hogy a főszereplő Daniel Craig végzett a James Bond franchise-zal, és a premier követő hónapokban tett nyilatkozataiból úgy tűnt, valóban komolyan gondolja a dolgot. Azonban változnak a szelek a következő Bond-mozi kapcsán, a Page Six értesülései szerint ugyanis a színész újra elvállalta a szerepet.

Léa Seydoux and Daniel Craig - Spectre

Craig az utóbbi években pihentette a filmes karrierjét, és inkább a színpadra koncentrált, hogy újra felöltődhessen. Az elmúlt fél évtizedben mindössze két film volt, amit elvállalt. Az egyik a 2012-es, szintén Bond film, az Égszakadás, a másik pedig a már említett A Fantom visszatér volt. Mostanra már biztosan kipihente a Spectre forgatását, de jó eséllyel az is közrejátszik abban, hogy visszatér, hogy a stúdió a franchise történetében rekord magasnak számító gázsit, 15 millió dollárt ajánlott a színésznek.

Az értesülést egyelőre sem Craig, sem a stúdió nem erősítette meg. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba az új Bond-film, egyelőre nincsenek információk.

(Cikk forrása: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·