FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a teljes előzetes Tupac Shakur életrajzi filmjéhez

3025

All Eyez On Me (2017) – Előzetes

Az All Eyez On Me egy életrajzi film lesz a legendás rapperről, aki az 1996-ban bekövetkezett halála óta is a hip hop körök egyik legmeghatározóbb alakja. Az egyénisége több mc-t inspirált, mint amennyit fel tudnánk sorolni, nem beszélve a társadalmi szerepvállalásáról. Tupac Amaru Shakur, művésznevén 2Pac és Makaveli Albumai több mint 75 millió példányban keltek el világszerte. A Rolling Stone magazin 86. helyre rangsorolta a Minden idők legnagyszerűbb előadói listáján.

A mostani előzetesben Biggie és Suge Knight alakja is feltűnik, valamint képet kapunk arról az irigy, erőszakos és kapzsi világról, ami a showbizniszt jellemzi. A film egyik legjobb idézete az, hogy “minden eszközt megadnak neked ahhoz, hogy elpusztítsd magad.” És akkor még nem beszéltünk a trailer utolsó jelenetéről, amit talán a legnehezebb látni a rajongóknak…

All Eyez On Me (2017) - Előzetes

Legtöbb dalszövege az erőszakkal teli gyermekkoráról, a gettó nehézségeiről, a rasszizmusról, társadalmi problémákról vagy éppen más rapperekkel való nézeteltéréseiről szól. Karrierjét roadie-ként kezdte, de volt háttértáncos, valamint MC volt a Digital Underground nevű alternatív hiphopcsapatban. Rokonai nagy része – köztük édesanyja és édesapja – tagja volt a Fekete Párducok nevezetű radikális csoportnak. Ő volt az egyik főszereplője a keleti- és nyugati-parti rapperek között kialakult konfliktusnak, miután összetűzésbe került Notorious B.I.G.-vel és kiadójával, a Bad Boy Records-szal.

A róla szóló film rendezői székét Benny Boom foglalta el, míg a forgatókönyvet Ed Gonzalez és Jeremy Haft véste papírra. Tupac szerepében Demetrius Shipp Jr. lesz látható, de feltűnik még a színészi stábban Lauren Cohan, Danai Gurira, Kat Graham, Cory Hardrict és Jamal Woolard is.

Amerikai mozibemutató: 2017. június 16.

(Forrás: mtv.co.hu; wikipédia)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·