FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.06.15-től) – Filmözön várható!

Heti mozibemutatók (2017.06.15-től) – Filmözön várható!

6805

Heti mozibemutatók – 2017. június 15-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Nagy küzdelem várható a magyarok kegyeiért, hiszen négy nézőcsalogató produkció is érkezik hazánkba. Papíron a legesélyesebb a legtöbb nézőre Villám McQueen harmadik mesebeli kalandja, de Bruce Willis is megpróbál rendet rakni a magyar mozitermekben, illetve Scarlett Johansson vezetésével egy hatalmas csajos buli is várható, de még az izraeliek is bepróbálkoznak egy romantikus-vígjátékkal. Lássuk hát picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Verdák 3. (Cars 3)

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a 95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs, vígjáték, kaland
Nemzet: amerikai
Hossz: 109 perc
Rendező: Brian Fee

Volt egyszer egy Venice (Once Upon a Time in Venice)

Steve Ford (Bruce Willis) los angeles-i magándetektív kutyáját elrabolják. Ha vissza akarja kapni, egy csomó őrültebbnél őrültebb dolgot kell végrehajtania az alvilág számára. Belekeveredik drogügyletbe, egy bosszúszomjas szamoai testvérpár ered a nyomába, illetve egy uzsorás bérenceivel is meggyűlik a baja.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 94 perc
Rendező: Mark Cullen, Robb Cullen

Csajok hajnalig (Rough Night)

Öt főiskolai barátnő 10 évvel az iskola befejezése után egy leánybúcsún vesznek részt Miamiban. A buli igencsak vadra sikeredik és rosszra fordul, amikor a meghívott sztriptíztáncos férfi véletlen meghal. Az őrület közepette ők öten felfedezik, hogy jobban bízhatnak egymásban, mint korábban gondolták.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 101 perc
Rendező: Lucia Aniello

Határidős esküvő (Laavor et hakir)

Michal 32 éves. Egy évvel ezelőtt lett vallásos, és most készül az esküvőjére. A vőlegény azonban egy hónappal az esküvő előtt meggondolja magát. Michal úgy érzi, képtelen visszatérni korábbi életéhez és újra a szabályok szerint elkezdeni a társkeresést. Hirtelen változást akar, és mélyen hiszi, hogy ha eléggé kér valamit, Isten meg fogja adni. Megvan a helyszín, a ruha, a lakás: Isten bizonyára küld majd mindehhez egy vőlegényt is.

Korhatár: 12+
Stílus: romantikus, vígjáték
Nemzet: izraeli
Hossz: 110 perc
Rendező: Rama Burshtein

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·