FILMEZZUNK.HU

Íme Adam Sandler Oscar-esélyes alakítása! – Előzetes

2580

The Meyerowitz Stories (2017) – Előzetes

Noah Baumbach (Greenberg, Frances Ha) új filmje októberben érkezik a Netflixre, és nagyon komoly darabnak tűnik, illetve nagyon jókat lehet hallani Adam Sandler itteni alakításáról. Persze nem meglepő, tudtuk, hogy drámában is jó Sandler. Mellette Ben Stiller, Emma Thompson, Elizabeth Marvel és Dustin Hoffman tűnik fel.

Noah Baumbach művét eddig a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál közönsége láthatta, és az ítészek közül sokan egyenesen az Oscart ítélték volna oda Adam Sandlernek. A The Meyerowitz Stories egyébként nemcsak Adam Sandler miatt érdekes, mivel olyan nagy nevek játszanak benne, mint a nemrég 80. életévét betöltő Dustin Hoffman, Adam Driver, vagy Emma Thompson.

Íme Adam Sandler Oscar-esélyes alakítása! - Előzetes

Maga a sztori sikertelen művészekről, illetve egy diszfunkcionális családról szól, és egy másik nagy vígjátékos, Ben Stiller is feltűnik benne. Noah Baumbach drámája persze a humort sem mellőzi, azonban a téma megfelelően keserű ahhoz, hogy ne csak nevetni tudjon a néző az egymással és önmagukkal is meghasonlott antihősökön.

Mindenesetre érdemes lesz októberben megtekinteni a The Meyerowitz Stories-t, mert a téma érdekes, és már önmagában az is vonzóvá teszi a filmet, hogy Adam Sandler és Ben Stiller valami újat mutatnak nekünk magukból.

(Forrás: IGN)


Article Tags: · · · · · · · · ·