FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.09.07-től) – Brutális hét következik!

Heti mozibemutatók (2017.09.07-től) – Brutális hét következik!

4800

Heti mozibemutatók – 2017. szeptember 7-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! A múlt heti nagyon silány hét után most belekapcsoltak a forgalmazók. Érkeznek a renegátok, akik kincs után kutatnak, jön a Bosszúállók két szereplőjének thrillere, Colin Farrell egy lányiskolában húzza meg magát, bekopogtat egy horrorisztikus bohóc, de a kicsik sem maradnak mese nélkül. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Renegátok (Renegades)

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

Korhatár: 16+
Stílus: thriller, akció
Nemzet: német, francia
Hossz: 106 perc
Rendező: Steven Quale

Wind River – Gyilkos nyomon (Wind River)

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, krimi, misztikum
Nemzet: amerikai, kanadai, brit
Hossz: 110 perc
Rendező: Taylor Sheridan

Csábítás (The Beguiled)

Az amerikai polgárháború idején járunk. A fogságba esett, sebesült északi katonát a konföderációsok egy bentlakásos leányiskolában tartják bezárva. A fogoly megpróbálja belopni magát az ott élő magányos nők szívébe. A nők előbb egymás, majd a katona ellen fordulnak…

Korhatár: 16+
Stílus: dráma, western
Nemzet: amerikai
Hossz: 93 perc
Rendező: Sofia Coppola

Az (It)

Egy maine-i kisvárosban a The Losers Club hét fiatal tagjának szembe kell néznie az élet komoly problémáival, az idősebbektől elszenvedett megaláztatásokkal és egy bohóctestet öltött szörnyeteggel, Pennywise-zal.

Korhatár: 18+
Stílus: dráma, horror
Nemzet: amerikai
Hossz: 135 perc
Rendező: Andres Muschietti

Óriásláb fia (The Son of Bigfoot)

Fedezd fel a bátor kiskamasszal, Adammel és a csupaszív Óriáslábbal az erdő mélyén rejlő titkos világot! Az ősz egyik legszínesebb családi animációs filmje, az ÓRIÁSLÁB FIA megannyi izgalmas kalandot és mókás pillanatot tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt 3D-ben is a mozikban.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs
Nemzet: belga, francia
Hossz: 92 perc
Rendező: Jeremy DegrusonBen Stassen

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · ·